06 maj, 2011

Min mustaschkamp har gått apskit!

Det är inte klokt, det bara strömmar in pengar till min prostata! 1500 kr på bara några dagar, det här är ju kul på riktigt! Faschinginsamlingen närmar sig nu med mycket hög hastighet tio i topp listan för hela landet. Tack alla! Här är de senaste bidragen:

Christina Stielli, min gamla granne! Oändligt många gånger har vi suttit hemma hos henne och druckit vin medan våra då små ungar somnade huller om buller i olika delar av radhuset. Fina minnen. Nu har hon tittat upp från manuset till sin nya bok och trasslat in en hundring på kontot. Tusen tack!

Mr Elway är en trogen bloggläsare som avgudar Herr Springsteen, eller åtminstone hans album. Möjligen kan bloggen behöva en uppdatering, men vad gör det en dag som denna. Thank You Mister!

Vad gäller Tobias Person så ringer det faktiskt en liten klocka någonstans, men inte tillräckligt högt för att jag ska begripa vem det är. Och eftersom Tobias Person inte är världens ovanligaste namn kan jag ju blanda ihop honom med vem som helst. Men stort tack, det ska du ha.

Tommy Lund är nästa okändis. Jag känner ett helt gäng Tommy, men ingen med efternamnet Lund vad jag vet. Men att han är en hedersknyffel råder det ju inga tvivel om. Tack för hundringen!

Sedan smällde det till riktigt jävla ordentligt när Hon i Bryssel, Pernilla, ville vara med. 500 kr är hon tydligen beredd att betala för att jag ska se ut som en idiot hela maj. Det var väldigt givmilt av henne, för att uttrycka sig försiktigt. Nu är det naturligtvis så att Brysselhonan, som inte helt överraskande bor i Bryssel, har blandat ihop det där med Euro och SEK, men det känns ju mer som hennes problem, och inget varken jag eller min mustasch tänker ta någon hänsyn till. Så tack!

Mitt problem är snarare hur jag ska kunna trassla mig ur den där tatueringsbilden vi pratade om att jag skulle publicera när vi passerade en tusenlapp. Det blir ju inte så lätt, mest beroende på att den inte är min. Jag tror jag gör så att jag låter Pernilla, som ju var den som sprängde tusenkronorsvallen, få en privat sneak peak på lilla prostatapåsen med tillbehör nästa gång vi ses på Gondolen. Ok?

Jaha, vad gör vi nu då? Det återstår 24 dagar av insamlingen och jag börjar få slut på morötter. Kom gärna med förslag! Jag ställer upp på mer än ni tror! Dock vägrar jag att raka av mig mustaschen som Ulrik tydligen är beredd att betala svindlande summor för i syfte att rädda min hembygd från skammen det innebär att ha mig synlig i omgivningen. Massor med människor har betalat dyra pengar för att jag ska se ut som jag gör, och de tänker jag naturligtvis inte svika.

Så medan jag äter tonfisk och dricker ett glas vatten, så kan väl ni vara kreativa i mitt kommentarsfält? Bra.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Jag får väl kicka in en hundring men jag vet inte hur man gör så du får fixa det. Du får betalt när du har rakat bort den.
Farfar

Ewa sa...

Heja farfar!!!!!

Den hemska tvillingen sa...

Stackars, stackars Pernilla!

Gökboet sa...

Anonym sa...

Hmmm... bara jag slipper se mustaschen!!!
Säger jag i Bryssel