22 oktober, 2009

Retard-Facit

Hur kunde det där vara så svårt? Rätt svar är naturligtvis Berit Bryhnja. Det är hon som står till höger. Den där luttrade typen till vänster brukar jag kalla för Ove.Grattis Anonym, du har just vunnit en näve grus. Eftersom du valt att vara anonym så skickar jag vinsten till en adress jag slår upp på måfå i någon telefonkatalog. Med lite tur kan det funka.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad säger din fru om att du ger komplimanger till Berit?

Fasching sa...

Så länge komplimangerna begränsas till att kalla andra kvinnor för "retards" så är det nog ingen fara.

Tror jag.

Anonym sa...

Men va f-n! Jag skrev ju att det var en av mina yngre systrar och fick tvärnobben.!? Självklart menade jag BB. Det var ju en klockren association.(Med massor av kärlek förstås,Berit!)

Nu är jag sur. Och jag kommer att vara sur länge./Lyxsv

kletskiten sa...

Ove undrar varför du hoppar på helt oskyldiga människor nu för tiden. Först var det alla kvinnor och nu Ove. Kan du inte ge dig på de som varit elaka mot dig, istället för att slå på de helt oskyldiga?

kletskiten sa...

Anonym:
Frugan är så klart ursinnig Fasching (även kallad "3 centimeter" av sin fru), som ger sig på oskyldiga och snälla människor så som kvinnor, Ove och BeeBee.

Anonym sa...

Ha, jag hade rätt. Men det var ju inte så svårt att lista ut, ni brukar ju ge varandra sådanna fina komplimanger. Från en trogen läsare. N

Fasching sa...

Lyxsv: Jodå, jag räknade in BB som din syster. Problemet var att du gissade på NÅGON av dina yngre systrar. Och med tanke på den mängd lillasystrar du har så blev du diskad. Man kan inte gissa på en hel folkmassa.

kletskiten aka Berit: Hur hoppade jag på Ove? "Luttrad" innebär en komplimang. Ett tecken på att han är lugn, tålmodig, och lojal trots den misär han måtte leva i. Påhoppen på dig är bara ett sätt att ge igen för gammal os. (Min fru kan förklara det roliga i att säga os istf ost.

Anonym: Jaså det var du det! Jag häller i Romanée-Conti gruset i den där lådan med Pokémonkort som du ändå ska transportera från Täby.

kletskiten sa...

Retards= plural=flera.
Ove känner sig oerhört kränkt och påhoppad och vill även han ha ett inlägg med en ursäkt.
Minst 2000 tecken.

Ewa sa...

Jaha! Vann ingen sand eller jord eller vad det var, men det gör inget för jag har gööööörmycke här hemma.........