04 januari, 2010

Sjuk

Efter en lång ledighet av slappande varvat med festande så är jag sjuk första arbetsdagen, vilket säkert ger ett seriöst intryck på min chef.

Eller vänta, jag har ju ingen chef! Jag är ju egen företagare! Det enda som händer när jag blir så där dödligt, manligt förkyld är att jag blir ruinerad. Ingen fara på taket således.

Frugan tittar lite snett på mig däremot, hon är ledig en vecka till och hade säkert sett fram mot en tom TV-soffa för en gångs skull, som hon kunde avnjuta Gilmore Girls i. Eller något annat TV-spektakel jag inte förstår mig på. Nu blir det inte så eftersom jag ligger och snörvlar i den. Soffan alltså. Och tittar på Gilmore Girls, eftersom jag är för svag för att kunna försvara mig när hon kommer och byter kanal.

Så se till att blogga nu, så jag har något att läsa. Det är jag värd nämligen, för jag är sjuk, nämnde jag det?

13 kommentarer:

Wayne sa...

Jag tycker att du verkar ta sjukdomen som en riktig man, det vill säga genom en jävla massa gnäll. Det är helt rätt och du har mina fullaste sympatier. Krya på dig!

Fasching sa...

Tack. Som du ser i kommentarsfältet här så är det ju inte direkt översvämmat av sympati. Skönt med någon som förstår sig på detta. Och hur sjuka vi män kan bli.

kapten Haddock sa...

När jag blir sjuk då blir jag dödssjuk...! Nu var det iofs länge sedan jag var sjuk "på riktigt" med feber och hela tjillevippen, men jag vet precis hur det är... ujujuj!

Men du får inga sympatier från mig ändå.

Jag var förkyld (det är skillnad på att vara förkyld och att vara sjuk) strax innan jul och det gick bra att både träna och jobba, så sluta bitch whina, ta dig i kragen och snäpp upp dig.

Anonym sa...

Åh stackars Fasching, hoppas frugan tar väl hand om dig nu, ser till att du har det varmt, har snytnäsdukar i beredskap och gör en varm soppa..

Det var väl seriös sympati från mig va/viva la nina

kapten Haddock sa...

Två skivor med entrecote, köpta från Trollbäckens bästa butik, 1,5 cm tjocka, mörkt, mörkt vinröda och fettstrimmiga, hemmatjorvad bearnaisesås och klyftpotatis med lite flingsalt och lätt smaksatta med rosmarin. Till det, en pava Allesverloren. En bra första måndagskväll på det här året!

Osloskånskan sa...

Tja. Välplanerat spør du meg! Varför vara sjuk i ledigheten, när man kan tajma det så väl som du har gjort?

Markattan sa...

Eftersom jag känner en begynnande förkylning med vidhängande frossa och huvudvärk, ser jag mig nödsakad att tycka väldigt synd om dig.

Eftersom jag känner en begynnande förkylning med vidhängande frossa och huvudvärk, ser jag mig oförmögen att blogga för ditt höga nöjes skull.

Markattan önskar krya på sig trots allt

Ewa sa...

Själv är jag egen företagare o SJUK jag också, åker till Norge i morgon o jobbar på......typiskt karlar

Den hemska tvillingen sa...

Jaha, jaså, du har blivit sjuk. Själv har jag jobbat idag men fann det så utomordentligt tråkigt att jag kommer att vara ledig resten av veckan. Frisk dessutom. Ensam hemma till på köpet. Olika falla ödets lotter kan man säga.

Och Haddocks middag hade man ju velat bli inbjuden till. Annat det än den där tomatsoppan och vitlöksbaguetten en annan fick hålla till godo med. Ere nån det är synd om så är det mig.

Pillargontanten sa...

Åh, stackars, stackars Fasching... Män är ju jättesjuka, när de blir sjuka, jag förstår att det är en hemsk pärs du går igenom just nu...

"Fan, va inte så Jävla ämlig! UPP MED DIG!"

Kramen, Pillargontanten!

Articuno sa...

Jag ska tänka på dig. Fast jag gör det från Kanarieöarna i morgon, hinner inte riktigt just nu.

Anonym sa...

Det är jättesynd om dig, buhu!

Kan du fortsätta blogga nu???

Ses vi på Gondolen i helgen?

/hon i Bryssel

Daniel sa...

Stackars, värre än att va gravid har jag hört.

krya på dej!