01 januari, 2010

2010, dag 1.

Skönhet kommer från insidan. Hoppas jag.

För min frisyr blev faktiskt bara sådär. Lite för kort och lite för ojämnt.

Som livet ungefär.

Ett något förhastat beslut kan tyckas så här i efterhand, men jag blir lite lugnare när jag ser den här bilden:Minns ni Kungen av Småland? Det där är hans andra arm. Kungen av Småland OCH Täby.

Mitt hår växer åtminstone ut.

2010 kommer trots allt att bli bra. Själv tänkte jag starta året med en kebabrulle. Och med att svara på alla era knepiga frågor.

Så håll utsikt, som man säger.

6 kommentarer:

Berry sa...

Medans frugan började året med att bli mulad 4 gånger på 10 minuter.

Bra jobbat mamma.

Ewa sa...

Blev det nåt rådjur igår då? Förresten så var ju inte bilden tagen på en toa Det tar sej....

Hank sa...

@Ewa: Haha, det är inte Fasching som tagit bilden. Annars hade det varit på en toa. Säkert.

Fasching sa...

Nepp, inga rådjur. Men jag såg ett på väg hem!

kapten Haddock sa...

Du hoppas på att skönhet kommer från insidan? Påminner mig om en gammal kollega från vårt gemensamma förflutna, vi kallade honom Major Eastmountain (eftersom han hette Östberg och var major...). Nåväl. Han var en kul snubbe, men lite speciell, ja just det ja, storyn var det. Jag berättade för honom vid ett tillfälle att om jag bara fick en önskan så skulle jag önska att jag kunde gå in i någons hjärna och uppleva världen inifrån någon annan. Då tittade han förskräckt på mig och sa: ta inte min!

Anonym sa...

Efter några dagars dator-vila med huset fullt av nyårsfirare så hade jag en del att läsa ikapp. Alltid lika underhållande! Då menar jag förstås alla kommentarerna :-)
Gott nytt år på er allihop! (Eller är det nu det är dags att säga "God fortsättning".... har aldrig lärt mig det där) Hoppas ni får ett fantastiskt 2010!

/Hon i Bryssel