05 januari, 2010

Inte frisk

Tack för alla sympatier under min svåra sjukdom! Med några få undantag tycker jag nog att stödet från mina manliga läsare andats mer äkta sympati vilket stärker min teori om att män blir sjukare än kvinnor när vi blir sjuka. Och att det bara är vi män som kan känna till detta faktum.

Eller som Daniel uttrycker det, "värre än att vara gravid". Vilket naturligtvis är riktigt. Graviditet är inte ens en sjukdom, fråga Försäkringskassan så får ni höra.

Och ni som gnäller på att jag ska sluta gnälla, kan ju sluta upp med det nu. Wayne hävdar att det är helt rätt, och den mannen har aldrig haft fel vad jag vet.

Nu ska mina kvinnliga läsare inte deppa för att ni inte har förmågan att bli rejält förkylda, ni har ju en massa andra positiva egenskaper. Till exempel snällhet. Och att renovera hus tydligen, om jag läser mina bloggar rätt. En fråga: Finns det någon kvinnlig bloggare på min bloggroll som INTE håller på att tapetsera, byta kök, måla om sovrum eller jaga kornblå slössen?

Var lite lediga istället! Ät en bit parmesan och skölj ned med portvin vettja. Slappna av!

Nåväl. Eftersom min förkylning inte verkar ge sig så tänker jag slå till med storsläggan. En rejäl överdos whisky är planerad till ikväll, så imorgon är jag frisk. Och det är ju bra.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Här i Bryssel renoverar vi inte, vi dricker bara champagne!

/hon i Bryssel

Pillargontanten sa...

I Värmskog, renoverar vi, men det är väl det som är meningen mad att vara ledig :O)
Hoppas du kryar på dig!

Den hemska tvillingen sa...

Ja vadå? Så länge det manliga släktet envisas med att "vara sjuka" vid minsta snorkråka så måste ju någon upprätthålla verksamheten. Det brukar vara vi kvinnor serru. Och hade du bara skött ditt så hade jag inte behövt jaga kornblå slössen!!!

Den hemska tvillingen sa...

Ps. I morgon kommer du att vara både "sjuk" och bakis, grattis!

Articuno sa...

Renoverar inte! Men skriver tentor och rapporter till förbannelse.

Och tar min välbehövliga semester i morgon.

Skruttet sa...

Skruttet renoverar inte, hon hinner inte men tänker att det skulle vara fint om hon fick byta bort morgondagens göromål mot att lägga ett golv. Om hon hade en såg. (Och ett golv. Helst i ek.)

kapten Haddock sa...

Nej, du är inte frisk. Inte någonstans. En sjuk själ i en sjuk kropp.

Gondolen är alltså inget alternativ för helgen?

Markattan sa...

Markattan är färdigrenoverad, eller snarare markatteboet. Vidare blev jag, naturligtvis, frisk snabbare än du kan hälla upp en whisky.
Söta halvan däremot har dragit på sig något hemskt som jag misstänker heter slippabärainvedocheldaihelvetessnöovädret. Det förstår ju var och en att här kan ingen markatta ligga och snörvla, hon har ju ett sjukt husband att vårda...

Markatta, hoppas i alla fall att whiskyn smakar, not, något menar jag

Ewa sa...

Här renoveras det inte heller, men jag har kommit så långt som att köpa penslar o svart lasyr iaf. Hurraaaa!