11 augusti, 2009

Greatest Hits, del 3. Åldersnojan.

Det här får bli den sista sammanfattningen. Som ni förstår är det inte speciellt lätt att vaska fram guldkornen i den här bloggen. Efter att ha börjat att gå igenom äldre postningar så insåg jag tidigt att det mesta jag skrivit är Great, så "Greatest Hits" skulle ju egentligen bara vara en enda länk, till bloggen liksom.

Men ok, låt oss kalla det en samling länkar om ett och samma ämne då. Exempelvis åldersnojan.

Som för övrigt är värre än någonsin. Om en månad fyller äldsta dottern 18. Och om inte grundlagen har ändrats sen sist jag kollade så innebär det att mitt förstfödda barn nu blir en myndig person.

Panik. På riktigt. Även om den inte var lika kraftig som frugans, när hon fick "ett glas vin på en uteservering efter sommaren när jag fyllt år" av dottern i födelsedagspresent.

Jag minns när hon och jag försökte förstå hur det skulle kunna kännas när lilla bebisen skulle fylla typ 18. Men en sådan oerhört avlägsen framtid gick ju naturligtvis inte att greppa överhuvudtaget.

- Skulle man kunna åka charter till Mars?
- Svävar bilarna?
- Umgås man med sina vänner via datorer sammankopplade i ett stort nätverk?

Huga.

Anyway, här är några inlägg om åldersnoja.

Det fanns barnvagnar förr i tiden också, det är bara lull-lullet som utvecklats.

Räkna ut din egentliga ålder. Börja med att ange hur gammal du känner dig och lägg till åldersfaktorerna.

Paniken ökar.

Tatuera in en vinetikett på armen. Åldersnoja? Eller fullständigt hjärnsläpp oavsett ålder? Men funderar gör jag fortfarande.

2 kommentarer:

Ulrik sa...

Hur går det med träningen du pratade om.

Fasching sa...

Jovars... Snart slår jag till och börjar.