13 augusti, 2009

Den ultimata pokerprylen


The Laptop Cooler. En matta gjord av PCM, ett material som är fryst i rumstemperatur.

Placeras mellan den bärbara datorn och pokerspelarens skrev, vilket förhindrar massiv upphettning av såväl PC som skrev. Alla som spelar poker online är smärtsamt medvetna om hur varm en laptop är efter några timmars grindande. Och att man skiter fullständigt i sterilitetsrisker, intimsvett eller tinea cruris och spelar vidare ändå, framförallt om man ligger back.

Denna utmärkta lilla produkt håller pokerspelaren sval, svampfri och fortsatt fertil till ett pris av 399 kr, en struntsumma för pokerspelare i min klass, det förlorar jag lätt på 30 minuter.

Och efter 5 timmar, när elementen i mattan smält, så lägger man helt enkelt undan den var som helst i rumstemperatur så fryser den på ett par timmar.

Tyvärr slut på lagret hos Coolstuff, men jag står först i kön när den kommer in igen.

7 kommentarer:

Ulrik sa...

Håller krutet torrt för en sladdis?

Den hemska tvillingen sa...

Kanske borde söka för det där?

mattsson sa...

Det är så mycket som Fasching borde söka för, typ varje inlägg (utom det som handlade om Hill Climb förstås) så det är liksom inte lönt.

Den hemska tvillingen sa...

mattsson; ok!

Fasching sa...

Hahaha. Fast jag gillar egentligen inte när kommentarerna är roligare än inläggen.

Anonym sa...

Vad spelar det för roll om man inte blir steril, när man ändå kyler ner dasen till en myras storlek? (och försök nu inte med att din inte kan bli så liten, för jag talar rätt ofta med din fru)

Hennes Inomsvärtes Egenhet Elin sa...

Åh vad du ær hoppløst EFTER! En sån dær trodde jag alla hade. Nå, alla utom du visar det sig nu.

Kan vid vidare læsning vara en riktigt god idé før dig att inførskaffa - med tanke på dina frying skills (man-kan-inte-lyckas-jæmt-inlægget)...

// ett hjærtligt Lycka Till med steriliteten