31 augusti, 2009

NASA-SJ 2-0

På väg till Linköping med SJ. Hade jag åkt rymdfärja hade jag varit framme nu.

Å andra sidan hade jag inte hunnit blogga, eller läsa era kommentarer. Men å tredje sidan hade jag sluppit att svära över SJ:s internet, vilket jag har för vana att göra ungefär en gång i veckan. Va fan, man kan skicka ut folk i rymden, i 27.875 km/h dessutom, men inte ordna en internetförbindelse som håller mellan Stockholms Central och Flemingsberg.

Var ni ute i natt och kollade på Discoverys dockning med ISS? Med stjärnkikare? Det kunde man! Men nej, jag prioriterade också nattsömnen. Man vill ju inte vara en rymdnörd.

Idag Linköping som sagt, med möten inför nästa resa till varmt land. Imorgon träning, torsdag träning, fredag träning. Och på lördag Crepes-skiva! "Medtag kräftstjärtar" stod det i inbjudan, jag antar att de redan börjat steka pannkakorna.

Men det är då det, nu är nu, och jag har bloggar att läsa och ett avsnitt från World Series of Poker, Main Event, att titta på.

Och glöm för allt i världen nu inte att fira Fluortantens dag imorgon! 1 september är fluortantens dag, på riktigt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hörru! Hoppas du kommer ihåg att du har fler aktiviteter inbokade på fredag, inte bara fysisk träning.
Ses i baren!
/Hon i Bryssel

mattsson sa...

Ahmenvaffan! Crepes-skiva?? Drinkrejset då? Dom som arrar crepes-skivan, läser dom den här bloggen? Articuno, är det ni?

(OM dom inte läser den här bloggen och OM jag inte känner dom, så då ska dom minsann få höra!!. Tills jag vet så knyter jag näven i fickan.)

Fast jag kan tänka mig att bli onödigt onykter på fredagens kväll istället. Dom i Bryssel lär ju inte träffa på några raketforskare när dom kommer fram, om dom nu inte groggat på planet hem, då kanske dom befinner sig på samma nivå som oss...

Den hemska tvillingen sa...

Har redan börjat smygfira fluortanten. Hällt upp små fina muggar och går runt i huset och ringer på och tvingar var och en att ta en mugg. Jajemänsann. Så gör vi här i Sundsvall.

Articuno sa...

mattsson, jag skulle inte kunna vända en pannkaka om det så gällde livet. Har aldrig kunnat och verkar inte kunna lära mig heller. Så nej, det är inte vi som har crepes-skiva.

Fasching sa...

Nej då, har inte glömt Gondolen på fredag.

Eh, älskling, jag ska ut på fredag igen, meddelas endast på detta sätt.

Tvillingen: Jo jag vet att det är så ni gör i Sundsvall. Däremot är det sällan Fluor i glaset har jag hört.

Den hemska tvillingen sa...

Kan gå med på att vi spetsar fluoren en smula men det är mer för den bakteriedödande effekten. Sånt kan inte negligeras så här i svininfluensatider.