25 augusti, 2009

Mitt nya liv so far

Än så länge går det bra!

Åt musli till frukost och rapade jästa havregryn hela förmiddagen. Vidrigt.

Och valet av lunchrätt lite senare på dagen är numera inga svårigheter. Man tar det som ser mest motbjudande ut, det brukar vara nyttigast. Idag valde jag en ihoprullad kokt vit fisk, istället för Carbonara (Ååh) eller raggmunk med fläsk (Aah).

Så nu sitter jag här i min misär och funderar på om jag inte borde åka till gymmet redan ikväll. S, som är min personliga tränare, krävde nämligen att jag kör ett pass innan vi träffas nästa vecka. Och om jag vill att träningsvärken ska ha gått över tills dess är det nog hög tid att få det där passet undanstökat. Antagligen är det redan försent.

Jag ska också försöka få med mig frugan på första passet så det inte blir som förra gången jag var ny på ett gym och satte mig åt fel håll i nån slags bröstpressningsmaskin. Kunde gått riktigt illa det.

Så om ni tycker att bloggen uppdateras lite för sällan, eller plötsligt bara innehåller väldigt korta inlägg (typ "Hej!") så är det bara jag som har träningsvärk och försöker blogga med mun och sugrör.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror du direkt kan lägga ner tanken på att "fästa en kamera vid din högra biceps för att följa den i realtid", du skulle få så sjukt mycket träningsvärk av att bära omkring på den. Skulle inte vara hälsosamt.
/Hon i Bryssel

Markattan sa...

Men vilken kämpe. Funderar att redan gå till gymmet, starkt jobbat.

Men allvarligt, heja heja. Det går om du ger dig jävelen på det.

Markattan

Den hemska tvillingen sa...

Blev trött bara av att läsa ditt inlägg...så jag somnade. Träningsvärk som är så trist...Men heja heja friskt humör

Red Scream sa...

FYI så blev det faktiskt raggmunk med fläsk igår! Den var riktigt, riktigt smarrig, sådär härligt frasig ute i kanterna och med knaperstekt fläsk. Rårörda lingon och en kall öl till alltihopa. Lycka!

Fasching sa...

Tack för all pepp, med den här hejarklacken kommer Elin att få det svettigt om fyra månader...

Och tack Red Scream som håller mig uppdaterad på vad jag missar!

Tysken från Lund sa...

Det är ett allmänt känt faktum att personer med svällande och hängande bröst kan uppleva obehag vid mammografi-undersökningar i s.k. "Bröstpressningsmaskiner"