24 augusti, 2009

Snabb sorti på casinot, och en mysko utmaning

All in med QQ mot AK och med ett A på floppen så blev det en tidig kväll, vilket kanske var bra nu när jag tränar så hårt och behöver min sömn. Träningen idag gick utmärkt, tackar som frågar, jag lyckades skriva på alla papper, kvittera ut en nyckel och tyckte nog att jag hängde med rätt bra när tränaren visade runt i lokalerna. Avslutningsvis hotade han mig med att vi skulle träna nästa gång vi sågs. Sen duschade jag så håret skulle vara blött när jag kom tillbaka till jobbet.

Som extra morot till träningen blev jag dessutom utmanad här på bloggen. Av Elin. I biceps hantelpress, vad nu det kan vara för något. Jag får fyra månader på mig att komma i form, sen ska tävlingen avgöras på nåt sätt. Elin hävdar att hon är "en liten ynklig flicka", och att jag skulle vara en "stor man med personlig tränare". Hmm, nåt är jävligt skumt med det här. Jag känner att det ligger en hund begraven någonstans i närheten av Kumla. Svensk mästare i armbrytning? Eller har Elin möjligen ett par diskusmedaljer i bokhyllan?

Fast jag kan ju inte gärna tacka nej, hur fan skulle det se ut? Så, Elin, it's on! Resultatet redovisas om fyra månader här på bloggen. Kanske.

Nu ska jag gå igenom alla mina favvobloggar, än finns det lite tid innan träningsvärken hindrar mig från att lyfta händerna till tangentbordet utan att det svartnar för ögonen.

7 kommentarer:

Skruttet sa...

Perfekt. Förutom att om deadline skall vara om exakt fyra månader så snackar vi julafton. Jag är eventuellt lite upptagen den dagen, vet inte hur det är för dig. Känner du dig stressad om vi drar målsnöret den 23:e?

Det här ska bli skoj! Lycka till.

Fasching sa...

23:e blir bra. Då har jag ju dessutom något att skylla på om jag går på pumpen. Game on!

Den hemska tvillingen sa...

Jag vill ha fortlöpande rapporter om hur det framskrider. Jag inte bara vill ha, jag kräver det. Och jag är säker på att jag talar för fler.

Fasching sa...

Don't worry, mina biceps kommer att bli en följetong här på bloggen. Funderar på att fästa en webbkamera på högerarmen så ni kan följa utvecklingen i realtid.

Kapten Haddock sa...

Hmm, är det försent att ändra aktivitet? Jag är mer intresserad av hur länge ni kan stå i "plankan"! Kan ni inte tävla om det istället?

Kapten Haddock sa...

Jo, jag glömde, är det inte på sin plats att du presenterar dina grannar också, läsare av din blogg eller ej. Det ger liksom en inramning till dig, din familj och dina barns uppväxt. Sen kan du dra anektdoter kring grannarna såsom när en av dom försökte sälja sitt hus, eller hur det förhåller sig med 3 aprikoser. Men allt detta kanske är hemligt?

Fasching sa...

Ingen dum idé, mina grannar får mig att känna mig intelligent så då fattar du.