19 augusti, 2009

The end of the world as we know it

Ok, nu är det riktigt jävla kört.

Jag har (i praktiken) köpt ett gymkort. Och dessutom lovat att använda mig av en personlig tränare en gång i veckan under minst ett halvår.

Hur gick detta till undrar ni (och jag)?

Allt började med en smart idé jag fick när frugan tjatat lite väl mycket om att jag måste börja röra på mig. Den smarta idén gick naturligtvis inte ut på hur jag skulle uppfylla hennes krav utan tvärtom, hur jag på ett smart sätt skulle slippa tjatet utan att för den skull behöva börja träna.

Idén, som jag fortfarande hävdar var smart, gick ut på att baxa över hela ärendet på henne. Se till så att hon hade bollen liksom. Och det av två skäl, dels umgås hon i gymkretsar och dels får hon aldrig någonsin någonting gjort!

Således bad jag henne att 'vid tillfälle' snacka med någon av hennes kontakter om att fixa en bra deal på något bra gym, fullständigt trygg i att detta aldrig skulle ske. Och varje gång hon upptäckte mig i soffan så skulle hon i stället för att tjata komma på att det ju var hennes ansvar att få mig därifrån!

Var tanken.

Det gick åt helvete. Första dagen efter semestern fixade hon ett gymkort på utmärkta gymmet Balance. Och the end of the world is alltså here.

Så nu är det till att börja träna, alternativt se till att bryta ett ben eller två.

Känns som 50-50 just nu.

4 kommentarer:

Christina sa...

Tycker du ska skriva en update i FB och länka till din blogg istället för nu kan man bara läsa ditt blogginlägg på fejan och kommer inte vidare hit...

Ulrik sa...

50/50 om du ska bryta ett ben eller två?

Anonym sa...

Moahahaha!
Då måste jag börja hänga lite oftare (hänger ju där en hel del).
Ska poppa en skål med popcorn, luta mig tillbaka och se hur Fasching spräcker en ven!

Anonym sa...

Du har världens smartaste fru!
Ser fram emot att få se dig vältränad och fräsch nästa gång vi ses. Du har ju ändå två veckor på dig tills dess :-)
/Hon i Bryssel