03 augusti, 2009

Arninge Hill Climb

Fick ett tips, och funderar på fullaste allvar på att besöka detta evenemang i helgen. Män (jag antar att det är män, men möjligen skulle Mattsson kunna vara en av deltagarna) som tävlar i att åka motorcykel uppför en backe är antagligen så långt man överhuvudtaget kan komma från mina intressen, men just precis därför. Man ska inte ha förutfattade meningar om någonting, nyfikenhet får aldrig dö, osv.

Dessutom är tipsaren en hedersknyffel med näsa för udda men roliga jippon, så jag får lita på honom.

Däremot kommer jag inte att vara ute i god tid så jag "har chans att titta på motorcyklarna i depåområdet." Där någonstans går gränsen.

Så Mattsson, om du inte redan är anmäld, packa ihop katter och sambo och besök en grushög i Arninge i helgen. Och den inbjudan gäller naturligtvis alla er andra också...

3 kommentarer:

mattsson sa...

Haha, Hill climb är, som du redan förstått, heeelt sjukt. Punkt. Helt sjukt, är det. Haha, Fasching, på Hill climb, hahahahahahaha!!! Vad blir nästa grej? Speedway? Enduro? Hahahahaha!!

Är tyvärr upptagen i helgen, ska knyppla lite och så ska jag gå stavgång. Kanske baka lite bullar om tiden räcker till.

Christina sa...

Darling :) Kan du inte skriva ett inlägg också om när du besökte maran en sån där helg när du satt och undrade vad du skulle hitta på?
Och hill climb?
Eh?

svägerska nummer något! sa...

Jag tror att jag kommer att trilla av stolen.... Du! på ett motorevent... Hm! Då blir väl nästa steg att åka upp till norrtälje på söndag kväll och avnjuta lite äkta street racing och dess underbara dofter av bränt gummi. :o) Du kan ju alltid fråga din svåger om du får känna på granen....*s*