24 augusti, 2009

Antingen eller

I morse åt jag frukost för första gången på flera år. Jag hatar frukost, det är dagens mest vämjeliga mål och bör hoppas över. Om man inte ska träffa sin tränare på eftermiddagen vill säga, som garanterat kommer att fråga vad jag åt till frukost. Så jag åt en skål musli med mjölk enbart för att kunna ha ett vettigt svar.

Ikväll efter träningen kommer jag sannolikt att befinna mig på Casino Cosmopol, spelandes deras 600 kr turnering som jag varit så lyckosam i de senaste gångerna. Antingen det, eller så befinner jag mig i ett kylrum i väntan på obduktion.

Den som lever får se?

6 kommentarer:

Low sa...

Frukost är vidrigt om man inte väntar en stund efter man gått upp. Kanske ta ett träningspass och sedan frukos? *haha*

/Low

Ulrik sa...

Fel taktik!

Trots att du ser ut som Babben Larsson i kroppsbyggnaden lurar du din PT. "Müsli till frukost? Du verkar fit for fight. Låt oss nu börja med 1h intervallträning, efter uppvärmningen med armhävningar och sit-ups"

Om du i stället sagt något om att din fru gömmer maten så du inte fått någon frukost på flera år, utan fått nöjda dig med en snus, kaffe och eventuella rester ur ölburkar din fru lämnat sedan gårdagen. Då hade du fått medlidande, och ditt första träningspass hade varit en nackmassage.

Men nu har du gjort ditt val. Ha det så kul under din löpning med höga knäuppdragningar!

Kapten Haddock sa...

Håller med, frukost är en plåga direkt på morgonen. Mitt tips är att ta med något till jobbet och ät lite senare, när du varit igång ett tag, då går det lättare.

Skruttet sa...

Jag ska avslöja en hemlighet: jag sprang min vanliga runda INNAN frukost och nu skall jag snart skutta iväg på min dagliga tur till gymmet. Dessutom tycker jag att det ska bli HÄRLIGT!

Behöver du extra motivation så kan vi ju alltid utlysa en TÄVLING? Skruttet vs. Fasching i biceps hantelpress? Du kan få fyra månader på dig att bräcka mig... borde gå ganska lätt eftersom jag är en liten ynklig flicka och du är stor och man med personlig tränare? Vågar du??

Den hemska tvillingen sa...

Spännande väntan det här, skare bli Cosmopol eller obduktion???

(Fast jag har aldrig hört talas om någon som dött av en timmes träning)

Fasching sa...

Ojojoj, tillbaka efter besöket på Balance och det gick alldeles utmärkt. Kanske mest tack vare att jag inte tränade utan skrev på lite papper och fick en rundvisning. Men ändå! Så det blir Cosmopol.

Skruttet: Nu träffade du mitt i prick. Tävling. Jag är en extrem tävlingsjunkie och måste givetvis anta utmaningen. Däremot är jag övertygad om att jag behöver mina fyra månaders försprång, idag skakar armarna när jag lyfter laptopen från bordet ner i knät.

Men absolut! Posta reglerna! Och svär på att du är en ynklig liten flicka och inte en 150 kilos kulstöterska just hemkommen från VM i Berlin.