02 november, 2009

Vad är det här nu då?

Mina tittarsiffror på bloggen rasar på helgerna! Kvack?? Vad är det frågan om? Är det här en mesig, medioker, mellanblogg som bara är värd ett besök på vardagar?

Skulle inte tro det.

Nu kanske ni bara hade lite extra mycket den här helgen? Slutet av höstlovet, ägnat lite tid åt familj och vänner innan novembermörkret är ett faktum? Fixat ett sovrum, åkt buss mellan Norrland och Örebro, blivit kanon på Sjögräs, och hela den biten?

Det är givetvis helt ok. Jag förstår. Men det kan naturligtvis inte fortsätta på det här viset, det förstår ni ju.

Så kommande helg förväntar jag mig en anstormning av sällan skådat slag. En lavin av besökare. En syndaflod om ni så vill.

Shall we say so?

9 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Samma erfarenhet här. Kan det vara så att folk har ett liv utanför bloggarna? Jag undrar....

Markattan sa...

Hm, anstormning? Tja som man bäddar får man ligga heter det ju. Jag såg/ser ingen anstormning hos mig heller... Hur förklarar du det?

Markattan, saknar en och annan kommentar

Anonym sa...

Din blogg är roligare än jobbet men inte mer kul än helgen... Å andra sidan är du rätt inflytelserik - http://inflytande.se/blog/faschingseskapader.blogspot.com/

Den hemska tvillingen sa...

Ja skyll inte på mig, trots begravningsresa till Växjö, hemresa från begravning i Växjö, sovrumsfixande och så vidare så har jag besökt din blogg ett flertal tillfällen under helgen.

Och dessutom är det nog som Osloskånskan (fan vad det var svårt att skriva) spekulerar...folk har väl ett liv utanför bloggarna. Hur konstigt DET nu kan låta. Men jag har samma erfarenhet, läsarskaran kryper under helger.

Knaada sa...

Det blir sådär när man har smarta, vackra och begåvade läsare som alla har ett liv och försöker leva det just på helgerna. Det blir så då.

Fasching sa...

Så är det naturligtvis. Mina läsare är, likt mig, smarta, vackra och begåvade och med ett liv utanför internet. På helgerna. Känns bra.

Och med dessa förträffliga läsare blir bloggen än mer inflytelserik. Känns bra det med.

Skruttet sa...

Man kan ju inte säga annat än att DU har koll på OSS i alla fall! Även på helgen?

kapten Haddock sa...

mmmmmmjjjjj -nej.

Anonym sa...

varfor inte:)