15 november, 2009

13 November. Avrundning.

Fredag, och i natt påbörjar jag hemresan. En vecka tidigare än planerat vilket är riktigt skönt. Lite panikshopping på vägen, middag med kollegorna i Bangkok, och sen flyget hem.

Och om allt funkat så är det nu söndag morgon den 15 November och jag har precis gått och lagt mig, och ställt klockan på 14.00, nästa tisdag. För jävlar vad jag ska sova.

Annars då? Har det vart nåt?

6 kommentarer:

Suzan sa...

hoppas resan går bra

Den hemska tvillingen sa...

Hur tror du att vi ska hinna uppleva en massa när vi är satta till att ständigt bevaka din blogg medan du befinner dig i "radioskugga"? Nä, det har inte vart nåt, mer än nån galning som åker över halva världen för att flytta möbler i dammiga rum men det är ju inte mycket att skriva hem om liksom.

Fasching sa...

Suzan: Tack, det gjorde den!

DHT: Inte helt säker på det, ska läsa din blogg och kolla om det verkligen stämmer.

kapten Haddock sa...

Nej, inte ett skit. November går sin gilla gång i klassiskt manér: grått, kallt, blåsigt, mörkt och hatvänligt i största allmänhet. Det är månader som denna som gör att man undrar varförihelvete man bor i det här landet. Men då är det bra att man får resa till Långtbortistan för att bli påmind om att vi har det ganska bra här, trots det jag räknade upp först, eller hur? (Svara ja nu för tusan!).

Fasching sa...

Haddock: Nej.

kapten Haddock sa...

Fan.