14 november, 2009

9 November. Living on the edge.

Ok, nu har jag internet igen. Så här kommer nästa inlägg, och sen kommer det ett var femte timme fram till 13 Novebember, så stay tuned. Don't go anywhere. We'll be right back. After this.

Jag började resan med att klippa mig på ett hotell i Bangkok. Eftersom det var ett stort internationellt hotell så utgick jag från att frisören kunde engelska, men det kunde hon inte. Åtminstone inte de dialekter jag förstår. Så det blev en lätt förvirrad diskussion innan jag till slut hamnade i frisörstolen istället för pedikyrstolen som hon satte mig i först.

Sen frågade hon hur jag ville bli klippt, åtminstone tror jag att det var det hon frågade. Det var åtminstone det jag svarade på. Det här skulle alltså kunna gå lite hur som helst, men efter en del charader kom vi överens om att det hon kallade "medium-cut" säkert skulle bli bra. Och det blev det ju, eller hur?


Fasching. Läckrare than ever.

3 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Asså vad är det här va? Först skriver du att du kommer att befinna dig i radioskugga och sen droppar du in inlägg efter inlägg. Nja, jag tror att du har tagit in på nån retreat där det finns en gammal dator och kö till den. Med tanke på dagens inlägg och det här med hårklippning så kan det vara ett kloster du är på...och kortet är tagit före klippningen.
Men ha det så gott ändå...och var tyst, det ska man i ett kloster.

Anonym sa...

ok nu sticker jag på personalfest... Ring när du sitter i taxin från Arlanda, jag kan behöva bli hämtad!! Puss/frugan

kapten Haddock sa...

Jag tänkte precis skriva att här händer det inte mycket! Å så gör det det, frugan fick till dagens garv, tex.

Fasching, du vet var du kan klippa dig, eller hur? Du behöver inte boka tid, bara ta med en massa sprit. Eller de behöver du inte heller, för vi har så det räcker till en klippning, faktiskt.