28 november, 2009

A men kolla, del 2

Jag är briljant. Och om Mymlan säger det så är det ju så, det är åtminstone det förhållningssätt jag tänker ha. Jag är briljant helt enkelt.

Det har jag visserligen misstänkt länge, men nu är det slutligen bevisat. Svart på vitt.

Lite trist att jag de närmaste veckorna har ont om både tid och internet vilket innebär att jag inte kommer att kunna skriva inlägg på inlägg på inlägg om hur förträfflig jag är. Ber om ursäkt för det, och ber att få återkomma med den typen av ego-postningar framåt jul.

Ikväll blir således en mycket bra kväll. Jag ska sätta mig på en bar i Bangkok, tänka på min briljanta blogg, dricka lite öl, skåla med Mymlan på lite håll, och längta hem.

7 kommentarer:

Red Scream sa...

Så, nu har jag intervjuat dig! :-)

Fia sa...

Nu är jag igång igen. Den här gången på http://fisenfilosoferar.blogspot.com/

Välkommen förbi!

Den hemska tvillingen sa...

Jo men visst är du briljant...på ett fullständigt vansinnigt sätt. Med slika läsare måste det ju finnas något.

kapten Haddock sa...

IRONI MODE OFF

Ja, Fasching, du är briljant!

(...ibland i alla fall, haha!)

IRONI MODE ON

kapten Haddock sa...

Du, jag gillar inte att min bild håller på att halka ur förstarutan!! Jag har sagt det förr och jag säger det igen! Det kan inte bygga på principen first in - first out, liksom! Gör om, gör rätt!

Fasching sa...

Red Scream: Tack! Filmfavoriter båda två! Fast Lock-stock måste jag tydligen se om, jag kan inte minnas när eller var i filmen det där utspelar sig. Vill nog ändå tro att jag passar bäst i en Monty Python-rulle.

Fia: Raskt marscherat. I dubbel bemärkelse. Se upp nu så att du inte hamnar i gym-träsket, med personlig tränare och skit.

DHT: Exakt, så måste det vara. Med denna läsarskara måste det finnas något. Frågan är bara vad. Ska äta en tallrik Yum Woon Sen, bajsa lite lava och fundera på saken.

Haddock: Mig lurar du inte. Din On/Off knapp har pajat för länge sedan. I fel läge dessutom.

Och bilden ja. Ja, vad ska jag göra? Är man poppis så är man. Byt ut Haddock mot en bild på sjökaptenen, de är rätt lika.

Den hemska tvillingen sa...

Fast vänta här lite nu...Har kollat upp vad Mymlan skriver om din briljans. Och hon skriver inte att du är briljant, hon skriver att det är briljant och syftar på din intervju. Den är alltså briljant men det innebär ju inte att du är det.