26 november, 2009

Hej på digMed denna typ av transportmedel for jag idag tillbaka till internet och (i viss mån) civilisationen. Imorgon kväll flyger jag till Thailand för att sedan återvända till mitt dammiga lilla rum på min hemliga lilla ort på måndag kväll. Sedan upprepas proceduren nästa helg och det hinner bli Lucia innan jag till slut landar i Sverige.

Vi lyckades med vårt deluppdrag att fixa internet till lokalen, även om vi inte var klara förrän i sista minuten, bokstavligt talat. I och med detta kan jag nu meddela att alla lokaler i hela världen torde ha internet. Med största sannolikhet var denna lokal den sista lokal på jordklotet att ansluta sig till denna utmärkta uppfinning. Bra så.

Snart har jag också filat klart på intervjun med Mymlan som jag tänkte fyra av innan jag går och lägger mig. Den blev för övrigt så usel att jag bestämde mig för att det får bli den sista, så ni kan andas ut nu. Vilket är precis vad jag gjorde nyss efter att ha avslutat mitt TRÄNINGSPASS här på hotellet. Stolt som en tupp ska jag nu avsluta min ginflaska som jag smusslat och smugglat runt på resan. Skål på er, snart är det fredag.

P.S. Vill du ha nåt från Bangkok så skriv din önskelista i kommentarsfältet. Jag kommer kanske, möjligen, och troligtvis inte att köpa något, men det vore kul att höra vad ni skulle velat ha haft!

10 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Kan man få en elefant?
Eller en sidenkreation i nån snajdig färg storlek tält? En sån där grunka man kan dra över sig och krypa in i liksom...Kan man det?
Annars uppskattas ett egentaget fotografi av någon snygg vy till kompisgalleriet.
Eller ett halsband av korall...

Ja men nu så, det tror jag var allt.

Lev väl

Osloskånskan sa...

Bangkoksk choklad tack. (är du en tomte nu?)

kapten Haddock sa...

Fasching tolkar Indiana Jones.

Ulrik sa...

en låda Latour 2005.

Articuno sa...

Vädret är jag sugen på. Kan man få lite värme, tack?

Berry sa...

Råkar du ha email där borta?

Fasching sa...

DHT: I'll see what I can do. Elefanten kan bli knepig att baxa genom tullen. Möjligen kan jag svepa in den i sidentältet. Ett foto borde jag däremot kunna prestera, men så snygga vyer ser jag inte. Om jag inte tittar i spegeln så klart.

Osloskånskan: Det finns faktiskt en chokladfontän på hotellet i bangkok. Jag skulle ju faktiskt kunna fylla en av mina tomma snusdosor när ingen ser.

Haddock: Kapten Haddock tolkar ett helt mentalsjukhus.

Ulrik: En tom låda möjligen. Om jag ens har råd med en sådan.

Articuno: Redan fixat. Kände du den varma brisen i morse. (Bad Manihank släppa en brakare innan han gick upp ur sängen)

Berry: Ja, det råkar jag. Till och från i alla fall.

Articuno sa...

Fast jag menade inte sånt väder man släpper. Besviiiken!

Berry sa...

Jaha, kan du kolla din email.
Min server håller på att ta slut. :D

Den hemska tvillingen sa...

Idolbild på Fasching???? Tja, kan ju vara nåt kanske, men skippa den där lådbilden...tycker att den är en smula äcklig faktiskt. Du kanske kan svepa in dig i sidentältet innan du plåtar? Ja men DET var väl en fin idé, det blir ju nästan som ett kinderägg vetja. Ett sidentält i någon snajdig färg, gärna kornblått, ett fotografi till kompisgalleriet...Ja men två av tre är väl inte illa.

Sätter mig vid brevlådan och väntar med spänning.