14 november, 2009

11 November. When I get home, I'm dead.

Upptäckte först med glädje, men sedan med skräck att jag inte fick med mig mina joggingskor på resan. Shorts och tröjor var med men inte dojjorna, för dom är kvar på Balance i Solna minsann.

Denna lilla malör innebär två saker:

- Jag kan inte träna (bra)
- När jag träffar min personliga tränare S. nästa gång så dör jag (dåligt)

Ett av skälen till att jag varit duktig och hållit igång och tränat själv mellan PT-passen är att jag inte skulle palla det tempo han tvingar mig att hålla, om jag inte körde just två pass själv innan det var dags för PT-träning igen.

Och nu har jag alltså sett till att jag inte kan träna på två hela veckor innan jag står ombytt framför S. nästa gång. Så frågan nu är egentligen bara om jag ska dö knall och fall på ett löpband i Solna nästa vecka, eller om jag ska ta en giftampull när jag kommer hem så jag kan få somna in lugnt och värdigt istället.

Förslag?

7 kommentarer:

Ulrika Good sa...

How about köpa nya dojor?

Markattan sa...

Bra idé hon har där, Ulrika Good. Att ingen tänkte på det förut liksom. Ingen=Fasching tex...

Se så, ut och tjacka dojs pronto.

Markattan

kapten Haddock sa...

Japp. Tänkte precis samma sak. Antingen har hans hjärna smält av värmen, ELLER så har han redan förkastat den idén därför att han är snål (på fel saker).

Osloskånskan sa...

Löpbandet, och så satsa på att nån kan hjärt-lungräddning.

Den hemska tvillingen sa...

Eller kör snålvarianten och spring barfota. Herregud människa, du behöver inte bara en personlig tränare, du behöver en livscoach.
Och...TADA...har är jag!

Ewa sa...

Det går inte att smita från träningen på ett sånt vis som att skylla på att man inte har dojjor. Ajajaj! Det blir till att endera införskaffa nya fotbeklädnader förstår du eller att springa barfota.

Ulrik sa...

Ta på dig en tröja med amerikanska flaggan. Kombinera det med en Israelisk flagga.Ta en promenad.

Du kommer nog springa rätt ordentligt oavsett vad du har för dojjor på dig?