10 september, 2009

Uppesittarkväll!

Ni bangar väl inte i natt va? Vi måste ju jobba hem Chrille när han tar sig igenom jordatmosfären i 1 miljard kilometer i timmen! SVT sänder direkt när han rattar färjan mot Florida vid ett-rycket. Eller rattar och rattar, det är nog piloten som kör och inte Christer, men han hjälper säkert till att luta sig i kurvorna, det skulle jag ha gjort.

Piloten heter för övrigt Kevin Ford. Kevin Ford! Det perfekta namnet på en Space Shuttle Pilot. Kort, ballt, astronautiskt.

Eller ännu bättre, Robert Curbeam! Fuglesangs rymdpromenadpolare från förra gången. Bob Curbeam, smeknamn "Beamer". Löjligt coolt.

SVT i natt alltså. Missa inte!

10 kommentarer:

Markattan sa...

Markattan förbehåller sig rätten att banga. Herregud liksom, har ju faktiskt bättre och viktigare saker för mig just då. Vad är väl en hemkommen Fuglesang mot mitt sängliggande? Nej just det, intet alls...

Markattan, som värdesätter skönhetssömnen

Knaada sa...

Jag bangar, måste sova, rockkurs imorrn, måste sova...

Anonym sa...

Tror inte det är så många som kommer att hänga på.
Vi andra måste ju jobba i morgon...

viva-la-nina sa...

Tja, jag tror att jag blir uppe och tittar på när Chrille kommer hem.. Jag och grabben har åkt på flunsan så jag har inget jobb att gå till och min son behöver inte gå till skolan.. Om vi nu inte somnar förstås.. Typiskt att man är sjuk när man har en tävling att vinna, orkar inte lyfta en muskel... Suck

Fasching sa...

Knaada är den enda med giltigt skäl än så länge.

Och Nina kan man ju alltid lita på. Men flunsan måste ju vara perfekt för midjemåttet! Om man mot förmodan orkar äta så spyr man ju upp det direkt.

viva-la-nina sa...

kl 02:40 nästa, förbannade väder ska förstöra allt..

Fasching sa...

Ny dag, nya chanser att rymdnörda. Kl 23.48 alternativt 01.23 i natt. Och eftersom det är ledig dag för de flesta imorgon måste ni komma upp med nya bortförklaringar.

Magnus aka Knyttet sa...

"Piloten heter för övrigt Kevin Ford. Kevin Ford! Det perfekta namnet på en Space Shuttle Pilot."

Jag tänker genast på Ford Prefect i Liftarens Guide... Men den Ford skulle jag inte riktigt lita på, Fuglesangs Ford är nog bättre tränad.

Ford Prefect kommer ju från Betelgeuse 5 och suger på ett handduks-hörn, för tusan. Något opålitlig, enligt mig. Läs boken, om ni inte gjort det.

OSLOSKÅNSKAN sa...

Har han landat än?

Fasching sa...

Haha, nej han är kvar däruppe. Vi hoppas på touchdown kring midnatt.