21 september, 2009

GymproffsDet här är en bild på mina träningsskor. Lite suddig bild kanske, men vet ni vad en Sony Ericsson W595 väger efter ett träningspass? Just det, mycket.

Ser ni den lilla nyckeln som sitter fast i skosnöret? Det är nyckeln till hänglåset som man låser skåpet i omklädningsrummet med. Sätter man fast nyckeln i skosnöret innan man går ut och tränar innebär det att man är ett träningsproffs. Alla erfarna gymbesökare sätter fast sin nyckel i skosnöret och skiljer sig därmed från de töntiga nybörjarna som vilset irrar runt med nyckeln i handen.

Nyckeln ska sitta på skosnöret, först då är man cool.

Ergo, Fasching är cool.

(De där dojorna var nära att döda mig för ett antal år sedan faktiskt, ska snickra ihop ett inlägg om det lite senare.)

4 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Gröna dojjor. Me like.

Den hemska tvillingen sa...

Cool!

(Om det inte var för de här fåniga verifieringsorden då, just nu ska jag skriva totorisb...eehh, ursäkta? Kan man använda det i en affärsplan tro?)

Melker sa...

Haha, tack för tipset!
Då ska jag genast sätta nyckeln i skosnöret nästa gång! :-D

Skruttet sa...

Du är hopplöst efter, liksom alla som har nyckeln på skon. Ska du va riktigt inne så ska du ha en väska med typ wriststraps, dragkrokar och annan specifik utrustning i. Samt en vattenflaska. (Helst inte en vattenflaska från Stadium.)

Mest ute av alla är killar som har proteindrycker med sig in i träningslokalen. Det är bara ett bevis på att man inte är seriös och dessutom har planerat dåligt om man måste sätta i sig en massa saker under passet.

Nu vet du.