02 september, 2009

En utmaning till!

Och en utmaning mer i min smak, eftersom jag faktiskt har en chans att vinna den här gången.

Så här skriver Nina:

Vadå farväl grymma värld? jag hoppades att du ska fortsätta..Jag ville att vi skulle ta en utmaning du och jag start 7:e september.. Det går ut på att vi mäter midjan nu, jag talar om för dig vilket midjemått jag har nu, och du gör det samma, den som har förlorat mäst midjemått vinner.. Allt ifrån en flaska whiskey, eller liten summa pengar ;) vad säger du??
Jag läste att det var något pip i lungorna det var ju synd, ta det lugnare på ett löpand... Nina


Föffan! Game on! Enda nackdelen är väl att jag måste gå ut offentligt med mitt midjemått, något jag tills alldeles nyligen inte haft några tankar på.

Men absolut. 7 septemeber blir det bukmätning (efter Crepes-skivan, perfekt). Jag tar hjälp av grabben som får springa ett varv runt mig med måttbandet, han behöver fan röra på sig han med. Resultatet publiceras dagen efter och sen blir det späkning, svält och elände resten av året. Skojigt.

Kan bara inte riktigt förstå hur jag hamnade här så fort. För någon vecka sedan låg jag i soffan på kvällarna med en laptop i knät, minding my own business, ätandes det som för tillfället såg godast ut. Nu ska jag plötsligt träna tre gånger i veckan, äta Gunde-mat och försöka vinna över två tjejer i ämnet fitness.

Mitt liv har varit bättre.

(Nu ska jag lusläsa Ninas blogg, det skulle inte förvåna mig om hon är gravid och försöker lura till sig en flaska whiskey av en intet ont anandes knubbig liten man i sina bästa år.)

3 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Livet är hårt.

viva-la-nina sa...

Vad häftigt, det ska bli kul som fan. Men inte fuska nu, jag funderar på hur vi ska kunna redovisa för varandra om vårt midjemått. Öh vill inte heller gå live med det. Men vi kör från 7 september en månad fram till den 4 oktober.. Sedan är det och se resultaten.. Nina

OSLOSKÅNSKAN sa...

Detta ska bli intressant...