07 maj, 2010

Sundsvalls quiz 2


Det först öppnade rätta svaret (det enda svaret, men ändå) kom från mymlan. Svenssons var givetvis rätt. Mymlan vinner således evig ära och viss berömmelse.

Men var är jag nu? Rätt svar imorgon, i bästa fall.

14 kommentarer:

Ulrik sa...

Sundsvall?

Osloskånskan sa...

Kan du ge den hemska tvillingen en norsk kram från mej? Och så får du en likadan här!

mymlan sa...

Turistbyrån?

Gullvivan sa...

Kan det vara turistbyrån som har fått den äran? Hoppas ni har kul i Smullsvall iallafall. Drakskoj =)

Catrine sa...

Turistbyrån!

Elin, trogen läsare o sundsvallsbo sa...

Turistbyrån! :)

Hanna sa...

Ingen aning..
Spännande!

Lotta sa...

Ja inte den blekaste, en blandning av tomtar, ryggsäckar o kepsar. Malin förväntar sig nog något annat i presentväg, så leta vidare.;-)

Sofia sa...

I en verkstad.

Sofia sa...

I en verkstad.

Ewa sa...

Ser ut som.......ja inte vet jag :O)

Klankis sa...

Oj, den här var svår. Jag gissar på nånstans i stenstan.

Fasching sa...

Mymlan är först med rätt svar den här gången också! Självklart är det turistbyrån. Jag tror Malin blir jätteglad för sin T-shirt med Sundsvallstryck!

Oslo: Givetvis. Vad nu en norsk kram är för något. Kanske att man går mot varandra med öppna armar och sen missar liksom?

Malin sa...

Hej!! Har läst din blogg till ofrån sen i januari.. Jag hoppas ni mår bättre under de hemska omständigheterna nu!!

Jag läste ditt inlägg om ert efternamn! Jag har oxå ett väldigt ovanligt efternamn, KUNGSHAMMAR. Vi är "bara" 10 st i världen som heter så!! Visst är det skoj o unikt med ett sånt namn!!?? Min farfar bodde i en trappuppgång i sin ungdom där det fanns 2 st Valter Karlsson, den ena, inte min farfar, var småkriminell o fick både besök av polis o post ifrån skummisar.. Farfar tröttnade på att förklara för polisen 5 ggr i veckan att det var den ANDRA Valter Karlsson de var ute efter så han hittade på ett eget namn helt enkelt!! Så nu är vi några!! Min lillasyster gifte sig för 5 år sen o VÄGRADE byta efternamn, så hennes man fick helt enkelt byta!! Mina fastrar däremot har alla bytt, så nu hänger det på mig, min syster o hennes 2 barn att föra namnet vidare!! O det lär inte bli några problem!! Jag VÄGRAR oxå byta namn o mina syskon barn tycker det är häftigt att inte heta som "alla" andra!!

Hoppas du får en trevlig lördags kväll!!
//Malin