10 februari, 2010

Dag 23

Idag blir en rätt hektisk dag med mycket inbokat vilket är bra. Struktur och aktiviteter är vad åtminstone jag behöver, dagen efter begravningen. Jag ska snart åka tillbaka till kyrkan och titta på alla blommor, det blev lite si och så med det under själva begravningen som ni förstår.

Efter det åker vi till Tibble Kyrka för att lyssna på kyrkklockorna som ska ringa kl 13:37. För att snabbt åka vidare till en... begravning. Inte lika sorglig som den igår, Ia's mormor Elfride dog 5 dagar innan Linus och blev 91 år gammal.

Och klockan 18 ska vi på möte med Lindas lärare. Fullt upp, och ingen tid för jobbiga tankar idag.

Begravningen var fantastiskt fin och allt gick bra. Lite trist att alla inte fick plats men det kunde vi ju inte påverka. Jag ser det snarare som ännu en hyllning till Linus och den han var.

Jag ska skriva mer om begravningen senare, när jag samlat lite kraft.

10 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Ett vardagligt Hej från Sundsvall...och kramar till er.

Anonym sa...

Begravningen var så fantastiskt fin, tack för att vi fick vara där med er. Jag går sent idag så kommer inte kunna ta mig till Tibble Kyrka 13.37, men ni får lyssna lite åt mig. Ni klarar även denna dag. Många kramar från Sara!

Hedvig sa...

Ändå ... vad jobbigt att behöva gå på två begravningar efter varandra... Kram till dig, som skriver så fint här på bloggen!
Gillar verkligen ditt förra inlägg om kärlek!
All kärlek till dig och de dina idag från mig, okänd själ här ute i bloggosfären ...

Anonym sa...

Det är med lättnad jag läser dina rader om att begravningen gick bra. Tänkte på er så det gjorde ont igår och höll tummarna för ni skulle uppleva det som ett fint farväl, även om det måste vara bland det värsta man kan vara med om att gå på sitt barns begravning. Jag har följt er i alla år genom Nina och det känns som om er smärta är vår. Din blogg är fantastisk och jag kan ana genom sorgeraderna att den nog förr i tiden var hysteriskt rolig. Även nu ler jag ofta åt dina funderingar mitt i allt helvete. Med allt jag vet om dig och din familj är jag säker på att ni kommer att fortsätta att skratta trots allt och att ni kommer att klara det här. Jag är bara så ledsen för att ni måste klara det.
En väldigt stor och varm kram till dig och Ia från Ulrika i Jönköping

Anna sa...

Jag hör inte klockorna, men jag tänker på er. På Linus. Leet.

Anonym sa...

Begravningen var så fin.
Jag log och grät samtidigt när kyrkan fylldes med Gun´s and Roses och en rockande ängel tog med sig Linus upp i himlen. Det finns plats för rock i himlen, massor med plats. Och jag tror det är finfin akustik också.
Maria.

Anonym sa...

Fantastiskt va mycke folk..det måste ha känts bra (om man nu kan säga så). Hoppas allt går bra idag...kram /anne

Helena sa...

Take your time. Skönt att det är "avklarat" nu. Kram till er alla!

Anette sa...

Ja, begravningen var mycket fin. SÅ mycket folk, det var verkligen fullsmockat med ståplats längst ner. Och så mycket vackra blommor och ljus och fin musik att det inte gick att ta in allt! Smärtsamt, värdigt, vackert, ljust och rock'n roll. Allt i ett.

Kram.

Mia sa...

Bara en kram...