19 december, 2009

Mot Berit, Ove och Eddie Izzard!


Och då menar jag inte deras son Bobben, utan den riktiga Eddie Izzard som uppträder på Hovet ikväll. Fast de är rätt lika ändå, Bobben och han.

Berit bor i Saltsjöbaden som ligger 30 mil söder om Stockholm så det här lär ju ta sin tid. Speciellt med tanke på att vi färdas med något som kallas Saltsjöbanan, en slags förklädd tunnelbana med en topphastighet på 35 km i timmen.

Med lite tur, eller hur man nu ska se det, möter vi även upp articuno, manihank, haddock, sjömän och lyxsvägerskor på vägen. Och fisen, hon hade också biljett om jag inte minns fel.

Alla är där.

7 kommentarer:

Articuno sa...

Ses om en stund!

Förutsatt att Hank "The Rocket" kommer iväg med ungarna till barnvakten någon gång.

Den hemska tvillingen sa...

Ja, jag är ju inte där, men jag räknas väl inte till "alla" kan man tänka. Men jag är här och det räcker gott för mig. Sitter hos måg och dotter framför brasan i spisen, 5-tums platt-tv, i schäslongen och väntar på middag. Rätt behagligt och jag slipper trängas med "alla".

viva-la-nina sa...

För att inte känna utanförskap så finns Eddie Izzard på youtube..
Ska du hänga på DHT??/Nina

Markattan sa...

Nåja, det där med alla vet jag inte. Var det någon som såg Markattan???

Nope, just det, ingen markatta, inget ALLA.

Markattan, där det händer

Den hemska tvillingen sa...

5-tums??? Inte mycket att komma med, skyller på min något bristfälliga 0-tangent. 50 menar jag förstås.

Den hemska tvillingen sa...

viva-la-nina; Å tack Nina, trodde aldrig nån skulle fråga. Va skoj det var ;-) Och så slapp vi ju att trängas med "alla", skönt!

kapten Haddock sa...

Under tiden som Fasching hämtar sig från bakfyllan så kan jag meddela följande. Om man kallar någon för ett geni så har man gjort ett statement, eller hur? Ett geni är liksom ett geni, 1 eller 0, inget där emellan och det är det mesta man kan bli. Men om man kallar någon för ett briljant geni, ja då fattar alla att det verkligen är något extra.

Eddie Izzard är ett briljant geni.

Nu har dessutom Fasching fått svar på frågan om meningen med livet. Från ett briljant geni. Inget att säga emot, liksom.