01 december, 2009

Haaaddooock!

Ahahahahaaa! Vart tog du vägen?? Hahahahahaa!

Tack Fisen! Och Articuno (fast du just avslöjade tricket hur man kommer först i kön igen. Ditt as. Det hade hon aldrig kommit på själv.)

Nä hörrni, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Tidsskillnaden vettu. Och så är jag lite extra trött eftersom jag har TRÄNAT idag. Både styrka och kondition. Gääsp.

11 kommentarer:

Articuno sa...

Jag vet att jag avslöjade tricket och det ber jag om förlåtelse för. Men jag har deppat över min egen petning så länge att jag kände att det var dags att göra något åt det.

Och jag tror ändå att Haddock hade klurat ut det där själv förr eller senare. Eller hur, Haddock?

kapten Haddock sa...

Eh, nä,det hade jag faktiskt inte.... Så, tack för tipset! MEN jag kommer envist stå fast vid att jag anser att vi som följde Fasching på hans bumpiga färd mot världsherravälde från början (det hette nämligen så vid starten, det var alltså innan han fick utomstående som han försöker impa på) borde behandlas med en smula mer respekt och tillgivenhet. Vi är ju faktiskt familj. Nästan i alla fall. Eller ganska långt ifrån, verkligen inte alls, egentligen, men ändå!!

kapten Haddock sa...

OM jag hade orkat hade jag iscensatt min hemskt listiga och sluga plan, och skapat 24 användarkonton, alla med bilden på kapten Haddock, och lagt till alla som följare.... Mouhahahaha!

Markattan sa...

Nu tycker jag allt lite synd om kapten Haddock. Ända till jag läser något om världsherravälde...Det måste väl ändå vara fel? Det är ju mitt ju, världsherraväldet alltså.

Markattan, grym och rättvis

Articuno sa...

Haddock, somliga av oss som följde den bumpiga vägen från början och stod ut med sida efter sida av de där astrista pokerinläggen är familj.

Å andra sidan förtjänar vi ingen särskild respekt för det - vi var ju liksom tvungna. "Nämen brorsan, bloggar du också? Vad kul! Och intressant är det också. Verkligen."

Sa man, för man ville ju inte framstå som en skitstövel.

Fasching sa...

Haddock: Grym plan. Respekt liksom, hur kunde du INTE iscensätta den? Det hade jag gjort, om jag kommit på den briljanta idén själv, vilket kanske är mindre troligt.

Fia sa...

Nej nu tar ni det lugnt. Jag gillar min plats på toppen.

Anonym sa...

Jag har också följt Faschings "bumpiga färd mot världsherravälde" sedan de tidiga stapplande stegen. Dock har jag inte brytt mig om att skylta med det genom att krångla med bild och placering i följarlistan. Jag måste säga att det fungerar ypperligt att bara läsa vad som skrivs :-)

/Hon i Bryssel

kapten Haddock sa...

Så, nu har jag kommentarsbombat Articunos blogg (som jag f.ö tycker är bättre än Faschings) i brist på dina uppdateringar. Och som hämnd för att du knuffade ut mig från följelistans framsida.

kapten Haddock sa...

Kommentaren om att jag tycker Articunos blogg är bättre är också en hämnd, men sann.


...eller bättre.... jo, fan, det är den!

Fasching sa...

Försoningsöl?? Efter det där påhoppet?? Glöm det. Articuno är lillasyster. Allt hon gör är aningens sämre än vad jag presterar. Har alltid varit så, kommer alltid att vara så.