04 december, 2009

Fan vad ni bloggar

Jag hinner fan inte med! Jag har bara tillgång till internet de timmarna jag är i det dammiga rummet och då har jag tydligen annat att göra än att läsa bloggar. Det är åtminstone vad snubben i skåpet påstår. Och då är det väl så, han verkar veta det mesta han.

Men 127 nya inlägg i readern sen igår? Vad håller ni på med? Funderar lite på att låsa in mig själv i det där skåpet så jag får vara ifred. Får väl dra en vals om att jag måste kolla VPN:et, vad nu det är för något.

Inatt åker jag tillbaka till Bangkok för två dagars lugn. Eller hur man nu ska se det, jag har en kilometerlång inköpslista hemifrån och eftersom jag ölade bort större delen av förra helgen så har jag det mesta i shoppingväg kvar. Men två dagar borde ju räcka. Om ni bara kan lugna ned er lite med bloggandet.

EDIT: Som inlägg nummer två hittar jag detta. Wayne är bäst på hela internet, det har jag påstått förut och inget har förändrats sedan sist.

Som inlägg tre läser jag det här och blir sittandes, dystert fundersam. Ett tecken på ett bra blogginlägg, när man blir sittandes, fundersam.

7 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Min blogg kan du utan vidare lämna därhän ett tag, den är så ytterligt ointressant.
Ägna dig åt shopping, särskilt om shopping innebär ett slösse av kornblått fint tyg i tältmodell. Eller skit i modell, köp ett slösse kornblått tyg bara. Skriv Sundsvall på adresslappen så kommer det säkert fram.

(Slösse vet Markattan vad det är och möjligen Haddock men för er andra...en stor bit tyg...simple as that!)

Daniel sa...

Lämna min usla finngay blogg åt sidan oxå. Vil upp dej å köp hem mycket snask å sprit

Markattan sa...

Ge tusan i att inte läsa min otroligt viktiga, välformulerade, engagerande blogg. Du går miste om så mycket. Eller hur det nu var

Markattan, som har full koll på vad vpn är för något

kapten Haddock sa...

Jag vågar inte läsa Knyttets blogg, jag tror att den är på tok för bra. På riktigt. Alltså, det där riktiga riktigt. Som gör att man inte ägnar sin tid åt en massa blaj, som att skriva nonsenskommentarer på bloggar.

I kväll plurrade min katt i badet när jag badade. Vad var det Articuno sa om sin katt? Man borde kunna förvänta sig bättre från honom. Katten, alltså. Spatsera på kanten, ja. Plurra: nej. Men, det är ytterligare ett bevis för att katter är trähattar hela bunten. Men katten är en charmerande varelse, det räcker långt det med.

Articuno sa...

Haddock: Haha, självklart har min katt gjort det också. Gud, vad fånig han såg ut (förvånad och förlägen såg han också ut).

Magnus aka Knyttet sa...

Dina länkar gör underverk för min besöksstatistik, tackar! Du är bra du med! Och Wayne.

Fasching sa...

Nja, är man beroende så är man. Det blir till att hinna shoppa OCH hänga med bland bloggar.

Dessutom upptäckte jag nu att jag har missat att lägga till Daniels blogg till min reader så nu har jag ytterligare en blogg att haka på. En "usel finngay-blogg" bara måste ju följas. Och gud vet hur många inlägg han har hunnit med sedan jag kollade senast.

Nu kanske inte det här problemet platsar på topp tio listan över problem här i världen, men lite synd är det nog om mig, för det är det alltid.