09 november, 2007

Disappointed!!

Internet på SJ är ungefär lika pålitligt som SJ själva. Såklart. Uppkopplingen går ned ungefär var sjunde sekund vilket naturligtvis gör det omöjligt att spela poker. Nej men så jävla roligt då! Då får jag väl gå lös på minibaren istället. Eller umgås med frugan, om hon någonsin vaknar mer. För det låter inte så just nu direkt...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hello säger killen som ännu står ut med din fru 4 dagar i veckan!

Skulle bara höra om din fru vidarbefordrade min information! Så här är det i varje fall: För ca 1,5 vecka sedan var jag o Paulus in på Auktionsverket. Där synade vi både det ena och andra mästerverket! När vi strosat runt ett tag så får jag se den ultimata tavlan till dig! Tavlan är ca 180x150 cm stor och är gjord av självaste Andy Warhol.... fanfar fanfar! Nu kommer det bästa tavlan föreställer nämligen en hockeyspelare iklädd Frölundas matchdräkt! Prislappen kommer jag inte ihåg men jag sa dock till din fru att älskar man någon riktigt mycket då bjuder man på en sådan tavla!
Har hon nämnt något om detta??????

Anonym sa...

pröva med att gå att köpa en kopp kaffe och vispa under näsan....då vaknar hon...ett säkert tips--svägerskan

Fasching sa...

Hallå från helgpersonalen. Hon har både ätit och sovit bra hittills, lite kinkig emellanåt kanske, men det är ju normalt. Ser fram emot att ni tar över på måndag.

Inte ett ord om någon frölundatavla! Jag utgår därför från att det blir en julklapp. Den kommer att passa utmärkt i vardagsrummet, bredvid mina vintavlor!