04 november, 2007

Coooooolt!

Jag har installerat en besöksräknare! Så nu kan jag ha koll på hur många besökare jag har på min blogg! Och när de besökte bloggen! Och från vilken världsdel! The sky is the limit! Kolla!Klicka på bilden så ser man tydligt att jag har haft en besökare på min blogg sedan jag installerade räknaren! Jag själv visserligen, men ändå! Ni som inte heller har nåt liv kan ladda hem räknaren från www.sitemeter.com.

3 kommentarer:

Tiltmaster sa...

Tja :) Hur visar man sånt där diagram. Fixade nyss sitemeter jag med. Såg du det på indis blogg eller? Jag var nämligen den som frågade honom.

Men jag fattar inte hur du får fram statistiken i diagram :S

Fasching sa...

Hej! Ja, jag såg det hos Indi! Bra fråga!

Du måste klippa in sitemeters HTML-kod i din bloggs HTML-kod. Koden hittar du när du loggat in på sitemeter och gått till "manager" (finns i listan till vänster). Där finns också en utförlig beskrivning om hur och var man klipper in den. Blogspots HTML-kod får du fram när du väljer "anpassa". Bland länkarna under flikarna uppe till vänster väljer du Redigera HTML-kod. Det är här du ska klistra in sitemeters kod. Kolla på instruktionsvideon på sitemeter. När allt är klart och sparat så dyker sitemeters logga upp längst ned på bloggen! Sen kan du analysera så mycket du vill!

Articuno sa...

Visst är det roligt? Roligast är att kolla vilka söktermer som har resulterat i ett besök. I min statistik handlar det mest om Pokemon såklart, men det dyker upp några guldkorn här och där. Killen som sökte på Indian pussy (för det måste ha varit en kille) och hamnade hos mig måste ha blivit så besviken.