23 november, 2007

Booooring

Gräsänkling är ju jättekul. Om man inte hade en massa tonåringar att hålla reda på. Två är ute och... ja, det har jag ingen aning om faktiskt. Den ena ska sova hos sin kille, kanske. Den andra ska sova hos en kompis, kanske. Och innan det där är utrett så kan jag ju inte gå och lägga mig. Och inte kan jag ta en fredagsdrink heller, ifall jag behöver åka in och kvittera ut någon av dom på Maria Pol.

Grabben däremot håller sig hemma. Det är ordning på oss killar i familjen.

Min tredje tonåring, den jag är gift med, är förövrigt i Köpenhamn med sina syrror och vad dom sysslar med vill varken du eller jag veta.

5 kommentarer:

Articuno sa...

Men du slapp kanske sitta på knä i en fåtölj och titta ut genom fönstret mellan tre och halv sju, och hoppas att din äldsta tonåring skulle komma hem snart, och klockan hann bli 06.34 innan hon hörde av sig? Det slapp du kanske? Eller?

Fasching sa...

Hämtade precis min dotter. Intressant upplevelse... Inte var väl vi sådär i den åldern? Visst var vi väl inte? Väl?

Articuno sa...

Icke!

tåg är fräna sa...

Vaffansnackarruom? Boring? Du fick ju komma och kolla på världens ballaste ökenrallyhoj och hade värsta chansen att få en autograf från DEN ThoMAS BergLUND SOM SKa...(varför skriker jag? Äsch, jag blir så upphetsad...) köra Dakar-rallyt och smiska skiten ur världseliten! Basta! Poker? Pha, fjolligt.

Fasching sa...

Pröjsa 250 spänn för att nån vildhjärna vill köra ihjäl sig i nån öken nånstans? Jag vet inte, men det känns som pengar kan användas bättre. Till att fylla på min poker-bankrulle tex. Eller att köpa 6 cl av Chateau d'Yquem.