03 oktober, 2007

Ny bloggfavorit

Magnus Uggla bloggar! Varför har ingen berättat det för mig? Och bra bloggar han också! Den är ett perfekt substitut för Alex som la ner sitt monster för ett par dagar sedan. Lägger till den här bredvid, tillsammans med Indi, Articuno och Berit, som fortfarande håller liv i sina monster.

4 kommentarer:

Berit Brynja sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!
Fortsätter din bumpiga väg mot världsherravälde på klubben på fredag?
Kram
Svikar-Ove och Stolpskottet

Articuno sa...

Grattis på födelsedagen!
Inte konstigt att du känner dig gammal - du är ju det.

Jättejättegammal är du.

LP sa...

Håller med om att Uggla bloggar jävligt bra. Vad Alex ska pyssla med efter att han lagt ned sitt monster kan man ju fundera på.

Mitt heta tips är att han snart dominerar tillsammans med Cecilia Hagen.

//LP

Fasching sa...

Tack tack! Åt födelsedagsmiddag ensam. I Linköping. Och sitta själv på restaurang och käka middag och dricka vin hjälpte mig inte att känna mig yngre direkt. Kanske ska ragga upp nån vovve på stan, för att bevisa att jag fortfarande håller liksom.

Vad gäller klubben så tyckte min fru att det var bättre att jag käkade middag med hennes syrra hemma istället för på krogen. Så att hon kunde gå på klubben själv antagligen. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det egentligen.

Slutligen kan jag nog tycka att Uggla räcker tillsvidare. Alex kan ta en paus. Calles veckobrev duger bra om Schulmanabstinensen slår till.