19 september, 2007

Vilken dag!


Först kommer Sparks-skivan. Sen fick jag möjlighet att håna min syrra offentligt. Och sen gick det bra i pokern för en gång skull. Och så har det kommit nya avsnitt av både High Stakes Poker och WSOP! Kanske ska gå in i sovrummet och ruska liv i frugan, med det här flytet skulle det inte förvåna mig om man fick "scora" också!

Spelade tre multitable SNG:er. Två 5-bords och en tre-bords och kom trea i 5-borden och tvåa på trebordet med en nettovinst på 70 dollar. Med tanke på resultaten den senaste veckan är det osannolikt bra. Det enda som skiljer från tidigare sessioner är att coinflipparna och 70-30 gick min väg. Inga tokbeats och bluffarna satt när de skulle. Ibland är det väldigt enkelt med poker.

2 kommentarer:

Ulrik sa...

Det tar sig med pokerstories. Men det närmaset du kommer groupies är att scora med frugan!!? Finns mer att göra på den fronten.

När ska vi dra till Cosmopol (där det är 99.3% män, och chansen att skaffa grouies är ganska låg)?

Fasching sa...

Trots min storvinst igår fick jag sova ensam på soffan. Livet som semiproffs är hårt.

CC blir väl bra i slutet på oktober. Då borde min ekonomi ha stabilserat sig tillräckligt för ett besök. Men jag fuskar nog med en liten visit redan på måndag, fast i Göteborg!