16 september, 2007

Sunday Hundred Grand

Ok, jag slog 9.999 spelare, precis som planerat. Inte nog med det, jag slog nämligen exakt 15.962 spelare. Så synd då att det var 17.891 spelare anmälda och inte 10.000 som jag trodde från början. Och så synd att jag inte vann 17.000 dollar utan 17 dollar och 89 cent som min 1.921:a plats betalade. Dra sen av minst 50 dollar som jag torskade i Sit&Go turneringar som jag spelade för att hålla mig vaken.

Poker är ett jävla skitspel, och det kan dra åt helvete. Och det kan alla andra också göra. Alla utom Oskar som måste bli klar med mitt badrum snart.

3 kommentarer:

Ulrik sa...

Hyfsad timlön? Eller kanske inte.

Vad tjänar man på att dela ut reklam? Eller tidningar - det är också med taskiga arbetstider.
:-)

Anonym sa...

Har du slut på vänner nu eller? Du hade ju fler kompisar du skulle skriva om, men var de bara påhittade? Har förresten varit in på Berit Brynjas blogg, som du loggar till. Den är verkligen rolig, fräsch och nyskapande! Förstår att du länkar till den fantastiska bloggen, men du kanske skulle tänka över att ta efter hennes stil lite mer... Kan i och för sig vara lite svårt då hennes intelligensnivå verkar vara väldigt hög.

Fasching sa...

Är du säker på att du kom till rätt blogg när du klickade på länken? När jag försökte kom jag till samma hjärndöda blogg som vanligt. Måste blivit nåt fel där.