04 september, 2007

Statistik!

Från det jag började mitt projekt att få ihop 1500 dollar genom $10 SNG har jag spelat 57 st med följande resultat:

Etta: 8 ggr
Tvåa: 5 ggr
Trea: 8 ggr
Fyra: 14 (!) ggr
Femma-nia: 22 ggr

Det här ger en nettovinst på 12 dollar. Totalt. Jag har alltså 1488 dollar kvar att vinna innan jag når mitt mål. Heja mig.

Om man antar att en sittning med tre samtidiga SNG, som jag brukar köra, tar c:a en timme innebär det en timlön på hisnande 4 kronor. Vilket i sin tur innebär att jag behöver lägga ytterligare 2418 timmar på SNG spel innan jag kan pusta ut. Det motsvarar ganska precis 100 dygns oavbrutet spelande, vilket min fru med säkerhet skulle ha synpunkter på.

Återstår att utarbeta en plan B, som mycket sannolikt kommer att innehålla en betydligt mer fokuserad spelstil. Jag återkommer om detta.

2 kommentarer:

Ulrik sa...

någonstans bör du kanske fundera på varför du bubblas så ofta?

Är det någon i din spelstil, med hur aggressiv eller inte du är någon gång under SNG som kan spela in. Borde ge hyfsat resultat om en del av dem kan omvandlas till 3:or eller 2:or?

Fasching sa...

Det beror på om min stack är stor eller liten när det är fyra kvar. Är den liten gör jag fel på ett sätt, och är den stor gör jag fel på ett annat sätt!

Med stor stack blir jag oerhört otålig, och odödlig, och försöker dominera på tok för mycket vilket sakta men säkert minskar min stack. Och då spelar jag ännu mer aggressivt för att få ut någon innan jag hamnar på bubblan själv. Vilket jag till slut gör...

Med liten stack finns det ju inte så mycket att göra mer än att panga på när M kryper ner mot 5 och det är foldat fram till mig. Här blir jag däremot aningens för försiktig, speciellt mot andra shortstackar.

Hmmm... kanske ska applicera dessa strategier fast tvärtom liksom...