30 september, 2007

Fortsatt glest med spel

Får liksom inte riktigt tid med spelandet. Och sätter jag mig ett par timmar slutar det med att jag går jämnt upp. Kommer ingen vart.

Idag kom jag till finalbordet i Sv Spels DM satellit bara för att åka ut på bubblan. Det fanns 5 platser till finalsatelliten och Fasching glider in på en sjätteplats. Där försvann två timmar. Och en hel del glatt humör.

Sen tre snabba SNG med bra resultat, 1:a, 2:a, 2:a och plus $30, men jag har legat runt $300 på PokerStars i flera månader nu. Enda sättet att få fart på det, oavsett riktning, är att gå upp i nivå men då vill jag kunna sitta ostört vilket innebär att jag antingen måste emigrera, eller ha ihjäl hela familjen, och riktigt så viktig har pokern inte blivit. Ännu.

Måste hitta på nåt. Kanske köpa en vit luddig matta från IKEA, jag har hört att dom ska va bra.

8 kommentarer:

Tiltmaster sa...

Hej, jag har följt din blogg ett tag nu och den är intressant. Jag spelar också på samma nivå som du, 3-5$ SnGs :) Du kan ju kolla in min blogg om du har tråkigt.

http://alwaysontilt.blogspot.com

Ulrik sa...

You gotta play more m8!

Brag: Jag har nu spelat färdigt för September. Nästan 20 000 händer. En nätt liten vinst på 6100 dollar. Och sedan lite rakeback på 1400 till. varför jobbar jag? :-)

Nu ska jag fylla vinskåpet med roliga saker.

Anonym sa...

Du är bra tyken herr U!

Fasching sa...

Kolla! En riktig läsare! (Sorry Ulrik, men dig fick jag ju tvinga in i bloggen). Och Ängel är han också! Jag läste ett par inlägg på din blogg tiltmaster, och kan bara bekräfta att vi sitter i samma båt vad gäller pokern. Lycka till!

Och när jag blir stor (eller rättare sagt, när min rulle blir stor) ska jag bli som Ulrik. Med dagens tempo bedömer jag att det kommer att inträffa någon gång under hösten 2018.

Tiltmaster sa...

hehe, klart jag hejer på Göteborg! Vinst ivkäll mot Hammarby så ska de nog gå vägen :)

Jo, som fattig stundent har jag inte råd att gå upp i nivå heller :( Har en bankrulle på 375$ på prima och aldrig satt in ett öre faktiskt. Homegames jag hittar i Hallstahammar är bara 50/100krs. Inte 18 år än så kommer inte in på nån klubb tyvärr :P

haha, jag planerar att vara på den nivån innan 2018 i alla fall ^^ hehe

Ulrik sa...

Bra tyken?? Jag försöker ju bara visa att mr Wååk ska få mer tid att spela. För familjens ekonomiska välstånd.

Fasching sa...

Exakt. Jag kunde inte sagt det bättre själv. Det är tid jag behöver! Det räcker med 3-4 timmar per dag i början. För att efter ett par år få råd med en lya i Saltis där jag kan varva ned!

Berit Brynja sa...

Köp en stor lya, så du får plats med en bäverfarm. Det är livskvalitét det!