19 september, 2007

Och inte nog med det!


När saker inte knappast kunde bli bättre så kom äntligen min Sparks-skiva hem i brevlådan! Kimono My House spelade jag sönder som fjortis i Åkersberga, den enda skivan jag lyssnat mer på är Sparks - Propaganda, som CDON inte lyckats leverera än. Jag har hela tiden trott att jag var den enda i Sverige som någonsin lyssnat på Sparks, och gillat dom, ända tills jag läste Indis pokerblogg. Och inte nog med att Indiscreet gillar Sparks, han håller på blåvitt också. Och spelar poker. Och är 40+. Nästan lite läskigt. Hade han bott i Täby i stället för Västerås så hade han varit jag.

7 kommentarer:

Ulrik sa...

För att vara en pokerblogg är det jävligt lite poker?

Korv i all ära, men var fan är det lysande bluffarna och de stora vinsterna. 18 dollar i en turnering ger ju inte pokergroupies precis

Fasching sa...

Hahaha! Jag ska skärpa mig! (dessutom måste jag lyckas med lysande bluffar och att vinna stora vinster först)

En quiz:

Tidigt i en SNG och en tok som spelat alla potter hittills höjer 5BB från mitten. Du sätter honom på ett mellanpar och själv sitter du med AQo på knappen. Vad gör du? Hint: All-in funkade inte.

Ulrik sa...

Vill du kolla en spännande kort video:

http://www.youtube.com/watch?v=biNXzYOxmb8

LOL

Articuno sa...

Kimono My House är skitbra! This town ain't big enough for both of us har varit en ständig följeslagare så länge jag kan minnas.

Fast det var bara typ förra året som jag fattade ordvitsen i skivtiteln. Jag är smart, men tydligen inte så smart.

Fasching sa...

Ulrik: Jag skulle vara chanslös där också.

Articuno: Hemskt jobbigt att behöva fråga, men eh... ordvits? hurdå menar du?

Articuno sa...

Du vet hur jag menar nu (med ordvitsen) så jag svarar inte här.

Nu ska jag sätta mig och skriva allt jag vet och kan om operativsystem, applikationsprogram och systemprogram (jag ska med andra ord producera ett blankt papper med kaffefläckar på).

Sedan ska jag lära mig allt om demarkationskriterier, logisk empirisk samhällsvetenskapsuppfattning, samt kunskapssociologi. Jag ska också fundera över huruvida Kuhns paradigmteori kan användas för att förstå samhällsvetenskap - och motivera mitt svar.

Vad ska du göra idag?

Fasching sa...

Idag ska jag inte göra så mycket, men på tisdag ska jag åka på tjänsteresa till Jönköping och inspektera en begagnad barack som vi kanske ska använda som testlokal i vårt projekt. Vegas känns rätt långt borta.