17 februari, 2011

Pink

Har just upptäckt Pink. Poptjejen alltså, själva färgen har jag känt till en längre tid.Är det ok att gilla henne? Det är inte det va? Jag kan ju själv känna att jag kanske inte tillhör den primära målgruppen, men jag gillar nog henne ändå. Möjligen lite i smyg fortsättningsvis.

Att jag upptäcker en artist 11 år efter dennes genombrott är däremot inte det minsta konstigt, det är ungefär den tid det tar för mig att ta till mig musik. Nykomlingar som Green Day och Linkin Park har jag precis börjat lyssna på och mina största idoler Nirvana upptäckte jag ungefär tre månader innan Kurt Cobain sköt sig i munnen.

Och även om Pink kom med sitt debutalbum 2000 så är hon ju fortfarande rätt het vad jag förstår, och Raise Your Glass från AMA är ju inget dåligt uppträdande, gravid var hon också. Kolla på youtube får ni se.

Och viktigast av allt, hon är född i Doylestown, Pennsylvania av alla små städer i hela världen. För där har jag varit! Min kompis föräldrar bor där, dessutom är han och hans syskon i samma ålder som Pink så jag ger mig fan på att någon av dom gått i samma klass som henne. Vilket enligt min kändisrelations-disorder skulle betyda att vi är nära släkt, Pink och jag. Måste kolla upp det där.

Så jag får skylla på det om det nu visar sig vara allt för pinsamt att lyssna på det där.

20 kommentarer:

Gökboet sa...

"Pink"? Känner bara till färgen du...

Valterego sa...

Det är helt okej att gilla Pink. Jag tycker själv hon tillhör det övre skiktet av den breda musiken som görs idag. Dels har hon känsla för bra grejer och dels vågar hon sticka ut utanför bekvämlighetsgrejen.

//Erik

Anna sa...

Det är verkligen okej att gilla henne.. Jag har följt henne i flera år och tokgillar allt hon gör! Hon är grym!

Fredrik sa...

Hon är ju grymt bra så inget att skämmas över där :)

Morrica sa...

Definitivt ok att gilla Pink, rent av något att skryta lite med i rätt sammanhang.

Anonym sa...

Ingen fara, du har annat du borde skämmas mer för...

Anonym sa...

Jag håller med Anonym 17:01 (t ex brynt smör)
Farfar

Den hemska tvillingen sa...

Men då måste ju jag också vara släkt med henne, ja med ditt resonemang måste det vara så!
Och Pink tycker även jag är bra, förmodligen mest för att jag känner till henne. Annars är jag nog mer borta än du vad gäller artister!

Eva sa...

Pink Floyd är grymt bra däremot. De upptäckte jag ungefär 20 år efter deras golden days fast deras musik blir aldrig för gammal.
Men din "släkting" Pink är väl så där. Men det är okey ändå...
/Tillas

Christina sa...

Aja. Det är som jag. Jag kommer in i det aktuella modet när det är på väg ut. Nu t.ex. kommer jag att vägra vida byxor som sägs bli det nya heta till våren. Vida byxor kommer jag, enligt prognos, att börja använda om ca 8 år. Men. Vem bryr sig. Jag upptäckte iofs Pink 2008. Med låten So What. Den passade mig då ;)

Murphy99 sa...

Pennsylvania "figurerar" minsann på fler ställen på din blogg...visst?

Johanna (jojo75) sa...

Pink är grymt bra! Såg henne live i Göteborg i somras och WOW vilken show hon bjöd på!

Plupps krypin sa...

Jag upptäckte Pink tack vare mina ungar. Och jag har trillat ur rätt ålder för länge sen. Helt underbar! Gillar hennes "uppsyn" att våga gå mot strömmen. Sen att hon sjunger så härligt är ett stort plus.
Må så gott och trevlig helg.
Yvonne

Charliesprak sa...

Du är tillräckligt gammal, och till bredden fylld med hur ont det är att leva. Och hur gott det kan vara. Be inte om ursäkt eller förståelse. Du är bäst. Näst efter Pink. Kram

a piece of happiness sa...

Men jag gillade Frank Sinatra och Louis Armstrong när jag var 12 år. Åldern har ingen betydelse i musikens värld inte heller genre.


Jag upptäcker nya duktiga artister hela tiden.
Vad tycker du om Adele och Eliza Doolittle?

Fasching sa...

Charliesprak: Tack! Ska tänka på det.

a piece of happiness: Har aldrig hört talas om dom! Men det verkar som jag borde ta reda på det.

Ulrik sa...

Vad sjunger den där Pink för melodier?

Suzan sa...

hon e såååå snygg!!!

Helena m. 4 sa...

Bra val Fasching !

Min absoluta Pink-favvo:
http://www.youtube.com/watch?v=Jdjtqu3XK4U

och här är tvåan:
http://www.youtube.com/watch?v=BR4yQFZK9YM

Jos sa...

helt okej. tuff brud. men det är lite som när jag råkade hjälpa min pappa att upptäcka Mando Diao. i förra veckan. han tokhyllar dem och är stolt över att vara född i samma land som dem. visserligen betydligt tidigare, men ändå. så sött. hahaha.