29 mars, 2010

Hänt Extra

I allt elände har vi ändå försökt vara lite sociala ibland. För ett tag sedan var vi på invigningen av WESC nya butik i Stockholm, vilket hur konstigt det än låter var riktigt trevligt, även om det ytliga blir ännu mer ytligt och obegripligt när man för tillfället befinner sig på den lite allvarsamma sidan av livet.

Men det var bra träning, och det var kul att bli inbjuden. Det finns ju alltid en risk att man blir lite utanför, att ingen vill eller vågar störa, och att vägen tillbaka blir ännu lite längre. Något som vi tack och lov har sett väldigt lite av.

Jag utgår från att ni redan varit inne på finest.se och spanat in mingelbilderna.

Om inte så kan jag meddela att jag överraskande nog bara är med på en enda bild. Dessutom var det någon som råkade stöta till fotografen precis när hon skulle plåta mig, så det kom med några andra på bilden tyvärr.


Foto: Karina Ljungdahl

24 kommentarer:

Klankis sa...

Wow, Anders Lundström. Han var kär i mig när vi var små och han var bästis med min kusin. Hur coolt är inte det...

nillas liv på pinnen sa...

Att de placerar det vackra folket sådär långt i bakgrunden...?
Obegripligt.

Mångmamma sa...

Jag antar att jag borde veta vilka som är mest centrerade i bilden men jag har faktiskt ingen aning...
Synd att de tog upp så mycket plats att du hamnade i skymmundan.

kokoo sa...

Riktigt strongt av er att gå på Invigningen! Bra kämpat!

Men tänk att en del människor kan va så himla fräcka! Att dom bara kam mä? Dom var säkert i maskopi... En stöter till fotografen och ett par hoppar genast fram för att komma i focus!
Men jag ser ju klart och tydligt att det egentligen är du, den något skymda snyggingen till höger i bakgrunden som var det egentliga målet för fotografen :D

Anonym sa...

Moa ha ha ha! Kassa fotografer, detta har hänt mig med.
Kram på er!

Osloskånskan sa...

Kan man få autografen...?

kapten Haddock sa...

Vi har ju dessutom en köttorgie att ta itu med...

Sjömannen sa...

Mmmm. Har aldrig riktigt förstått kopplingen Fasching och WESC. Men den verkar vara lika stark som den mellan OS och handikapp-OS...

Köttorgie var det. Ni är hjärtligt välkomna till de mer faschionabla förorterna. Ta med frugan också (hon är ju den trevliga). Blir blandad kompott av ryggbiff, entrecote, kammben, fin-bacon, öl, vin, cognac, whisky och genever. Ja just i den ordningen. Nu drar det i tarmen va?

Den hemska tvillingen sa...

Jisses vad dessa människor gör för att få frottera sig med kändiseliten. Men det är klart...vem vill inte vara med på samma bild som Fasching? Kan ju inte bli mycket större än så.

Anonym sa...

Bra att ni går ut och är sociala. Ta vara på de ljuspunkter som dyker upp. Det gör att ni står emot mörkret bättre.
Var fotografen nykter? Alla står ju snett. Lutar golvet?
Du får väl träna upp dina linslustalanger.
Farfar

Tanten sa...

Ja, jag säger då det. Den svenska avundsjukan lyser alltid. Tycker att det främsta paret ser lite svettiga ut, har de kanske sprungit för att hinna fram och skymma dig?! Fotografen måste fått telefonsamtal samtidigt!

Fasching sa...

Klankis: Jag trodde faktiskt det var Anton Körberg på bilden. Så insatt är jag.

nilla: Vi riktigt sköna snubbar håller oss gärna i bakgrunden.

Mångmamma: Du är inte ensam... Men min dotter kände igen de flesta, Åtminstone de dom varit med i Paradise Hotel. Däremot kände hon inte igen Jesper Blomqvist vilket jag blev lite upprörd över.

kokoo: Precis. Det är väl sådär det går till.

Osloskånskan: Inga problem. Jag hör av mig när Fasching World Tour landar i Norge.

Sjömannen: Skönt att du förtydligade det där med köttorgie. Kunde lätt misuppfattas annars. Men jag förstår inte varför du inte begriper kopplingen coola kläder-cool kille, vari ligger det svåra? Vi hörs om den där orgien!

DHT: Det är få förunnat. Och ännu färre lyckas boka in en fika. Men det är du värd.

Farsan: Ingen var nykter. Utom möjligen jag själv.

Tanten: Så var det en het fest också.

erica sa...

nämen! min gamla klasskompis Anders! Du rör dig titt som tätt i vatten som jag har något att relatera till! :P Har för mig att de var Göteborg (bor på Hönö utanför gbg) sen var det Sundsvall som poppade upp i din blogg! Jag är född och uppvuxen i en ort utanför nämnda stad OCH gick 3 år i samma klass som Anders på gymnasiet. Märkligt! ;)

stor kram!

Den hemska tvillingen sa...

Fasching; ;D ;D ;D. Så du jämställer mig med de här linslössen? Vilka fotografer kommer att dyka upp i S-vall? Bäst man hissar upp hängslena och tvättar halsen då....

Thorun sa...

Haha! =)
Kul inlägg och en skön inställning du bjuder på.

Kramen

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=LvjjREMGOEo jag står lite ute till höger häls Patte

kapten Haddock sa...

Btw, Anders Lundström who???

J sa...

17 årig tjej idag på bussen med 17 årig pojke, vi åkte och skrattade och helt plötsligt såg jag dig vid nära odenplan, påväg bort från odenplan, visst var det du?

Vi läser båda din blogg och vi blev helt till oss. Vi försökte gå av men bussen åkte så det var lite sådär halv svårt. Vet inte om vi hade gjort något ändå men vi blev tagna. Mitt i allt så bara PANG BROMSPADANG sa allt i magen och hjärtat. Fan jag ville krama dig HÅRT. Jag tror dock du skulle uppskatta det sådär lagom.

Men du går. Så jävla stolta vi blev. Du gick där och jag sa till pojken "titta han går han rör sig han lever, ser du?" och han svarade "det är klart han gör, han klarar sig".

Och det gör ni ju. Så jävla starka. Fan att det inte finns ett tillräckligt starkt ord. Vill skriva det till dig. Du är en förebild. Inte någon jävla Edward Cullen förebild utan en RIKTIGT jävla förebild.

Fasching sa...

J: Det var nog bra att ni satt kvar på bussen, jag har hållit mig i Täby hela dagen. Fast jag går, rör mig och lever, det gör jag. Men så värst stark känner jag mig inte, snarare tvärtom.

Men tack ändå, det var snälla ord!

Fia sa...

Patte: Vilket fräckt klipp. var du verkligen där?!

J sa...

Men var det i tisdags vi såg dig vid odenplan, eller torsdag! Det måste varit du Fasching!

Anonym sa...

gick du på gång vägen idag mot centrum i kyrkbyn typ straxt innan halv 5? :)

Pretamarelo! sa...

Jag fattar inte, du syntes knappt på bilden och jag syns aldrig i någon musikvideo. Det är bra märligt det. Jag väntar fortfarande på att Bowie skall ringa mig innan han går i pension!
De där 2 längst fram på bilden vet jag inte heller vilka de är.

Herregud vad hungrig jag blev av köttsnacket:/

Fasching sa...

Pretamarelo: Han snackar om kött från Trollbäckens köttbod dessutom. Sveriges bästa kött!

Anonym: Ja, det kan nog stämma! Skulle posta brev och köpa arracksbollar...