01 juni, 2011

We have a winner!

Utlottningen av den andra platsen till Bologna genomfördes idag under pompa och ståt på Cancerfondens huvudkontor i Stockholm. Tyvärr hade jag inte sinnesnärvaro att fota tilldragelsen, men det gjorde Marita på Cancerfonden istället och bilder från själva dragningen publiceras nog på deras hemsida vad det lider.

Och vinnaren av denna unika resa är: Familjen Bryhnja!

Jag känner alla tre i familjen och det ska bli högintressant att följa den livliga diskussion som nu kommer att följa vid Familjen Bryhnjas köksbord. Med stor sannolikhet kommer känslomässig utpressning, totalt irrelevanta argument, samt knytnävar att användas när dessa två ska utse vilken delegat som ska skickas till detta fantastiska evenemang.

Grattis till Familjen Bryhnja! Och tack igen alla ni som varit med på resan, ni har varit fantastiska och jag har haft otroligt roligt den här månaden!

Ha en riktigt bra långhelg!

8 kommentarer:

Kapten haddock sa...

Jag tycker att Bobben ska få åka!

Kn hadock sa...

Åh grattis naturligtvis till hela familjen B!!

Anonym sa...

Stort grattis till Brynjorna.
Farfar

Magds sa...

Grattis!!! :D

Christina sa...

JA HURRA!! Grattis till familjen :) Och till dig. Och till frun som slipper åka med.

Den hemska tvillingen sa...

En smula lättad klämmer jag fram ett grattis jag också!
Och tack för en rolig månad även om den innebar oönskad hårväxt även hos min överläpp! Och jag väntar fortfarande på ett personligt tack från din prostata!

Helena sa...

Stort grattis till mustasch-vinsten! :) Och får jag välja tycker jag att minsta herr M Bryhnja ska få hänga med. Modigt och otippat liksom.

Anonym sa...

Grattis till Bryhnjorna! Du får nog en härlig tripp vem som än vinner vid deras köksbord.

Jag kan ta hand om frugan här hemma så länge!

/ Linköpings-Ingela