05 juni, 2011

Kom just på en grej

Förra årets mustaschvinnare (nej, jag har inte släppt det där än) var ju Kennet Andersson. I år tar han som avgående mustaschmästare med sig elva pers till Bologna där vi ska följa i hans fotspår. Kolla på hans gamla fotbollslag, äta på hans favoritkrog osv.

Det jag har kommit på är att jag ju redan nu måste planera för nästa års resa, som jag ju förväntas hålla i. Cancerfonden glömde nog bara att nämna det när jag var där senast.

Jag kan redan nu avslöja att resan kommer att gå till Sundsvall. Fredag kväll spenderar vi dock i Östervåla där jag och min startelva badar badkar med Maria. På lördag tar vi tåget till Sundsvall och väl där går vi i MINA fotspår.

Öl och Minttu med Gremlan på Daltons, whisky på Bishop, och fika med Mymlan och Den Hemska Tvillingen på det där fiket jag glömt vad det heter. Middag på 7 kryddor och sedan en fetingdrink på Knaust innan vi intar casinot och spelar bort allt vi äger och har på poker.

Frivillig frukost på söndag innan vi åker tillbaka till Stockholm under bakfull tystnad.

Vilken grej! Med ett sånt här pris kommer nästa års Mustaschkamp att slå alla tidigare rekord i insamlade medel till cancerforskningen. Ser mycket fram mot detta.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ska ni till Sundsvall rekommenderar jag en vandring med Stenstans Berättarteater....
www.stenstansberattarteater.se
En upplevelse utan motstycke...
;-)

hanna sa...

Åh ja, kom till Sundsvall. Vi har bra skog att ligga och filosofera i och om du känner dig riktigt sugen skulle jag kunna tänka mig att bränna dig på näsan med pannkakssmet.

Den hemska tvillingen sa...

Pallas!
Ja så heter fiket och jag hoppas vid Gud att det där jävla ryggskottet som plågar mig är över då.

Pillargontanten sa...

Du är underbar!
Då, vill jag följa med :)

Fasching sa...

Hanna: Filosofera i skogen låter bra! Men jag avstår gärna det där med pannkakssmeten om det är ok.

DHT: Det hoppas jag med!

Pillargontanten: Tack snälla! Börja odla mustasch redan nu, så ses vi!

Fasching sa...

Anonym: Bättre än Daltons?

Anonym sa...

Svårt att jämföra....;-) Två helt olika upplevelser. Men vill man träffa de människor som bodde i Sundsvall för över 100 år sedan är man välkommen till oss. Annars får man nöja sig med Daltons och dagens befolkning. Fast det ena goda förskjuter inte det andra....

Ninnibeth sa...

Hmm, börjar genast googla på mustaschvitaminer... :)