20 juni, 2011

Kort information om mitt liv

I lördags gick Paddy Whiskey Clubs tredje sammanträde av den så kallade stapeln vilket resulterade i att jag:

1. Fick upp ögonen för god amerikansk whiskey.
2. Ånyo gjorde succé och hade alla rätt.
3. Vaknade svårt förgiftad på söndagen eftersom värden tyckte det var en bra idé att även gå igenom hans rom- och tequilasamlingar.

Just då lät det faktiskt som en bra idé, men det var det inte. Igår var därför en mycket dålig dag, som dessutom följdes upp av en måndag. Träningsvärk har jag också, efter att jag tränade i fredags, vilket säger en del om i vilken slags shape jag är. Men det går faktiskt framåt, och jag har gått ner 5 kilo sedan kostrådgivaren gick in och stängde varenda liten njutningsdörr.

Mycket av framgången beror på Kesella. För om man blandar Kesella med bär blir det något alldeles ohyggligt gott och jag äter numera hellre Kesella än godis. Vilket också säger en del om den misär jag lever i.

I övrigt hänger jag upp livet på det faktum att det snart är midsommar och därefter semester. På midsommar ska jag äta sill och dricka Bäska Droppar. Sedan ska jag nog dansa en stund om träningsvärken släppt.

På semestern ska jag åka till Italien, stänga av internet, och äta svampravioli med tryffel på och till det ska jag dricka mig ett glas Rosso di Montalcino. Och kaffe och grappa.

Sen vete fan.God Amerikansk whiskey


Kvarg. Godare än det stavas.

11 kommentarer:

Malde sa...

Kallar man kesella kvarg, låter det som en hästsjukdom (kvarka). Den är inte kul alls...

Jag gör en smoothie med kesella, vaniljyoghurt, banan, bär och lite annat jox. Den står jag mig bra på efter träning.

Hoppas att du är mindre förgiftad idag.

Den hemska tvillingen sa...

Med tanke på ålder borde du veta bättre än att hälla i dig i slika mängder så jag har bara en sak att säga; Skyll dig själv!
Och grattis till träningsframgångar och viktminskning, där kan du dock inte ta åt dig äran själv. Den får tillskrivas fru och dietist. Men grattis ändå, det är ju ändå du som tappat vikt.

Håkan/Kemimannen sa...

Kesella är förmodligen något för mig också, men det låter inte roligt.

Jos sa...

själv har jag ökat i vikt, och det var ju av nöden tvunget. man är en vekling när man väger 40 kg. men du, länge sen sist jag var inne och åh, vad bra du är. hejaheja! och glad sommar. ciaociao Italia. ;-)

Magds sa...

Får du äta Kesella vanilj? (Kanske är socker i den?) Den är beroendeframkallande god och ger inga bestående men dagen efter. (Så vitt jag vet!)

Ha det så gott i Italien!

Fasching sa...

Malde: Håller med, Kesella låter lite godare.

DHT: Det är jag som går ned i vikt, det är jag som ska hyllas.

Håkan: Inte lika roligt som pizza, godis och alkohol nej. Men nästan! Eller nej, inte ens nästan.

Jos: Vill du gå upp i vikt är det bara att leva som jag gjorde tidigare, det fungerade perfekt!

Magds: Nej tyvärr, det går naturligtvis inte. Det är ju alldeles för gott. Och sött.

Den hemska tvillingen sa...

Under tvång ja!!!

Anonym sa...

Ha ha, jag gillar din och DHT:s relation ;-). Hon är som din sämre fru men vansinnigt rolig. Heja DHT, jag tror han tål´t. ;-) //Gina

Livet just nu sa...

Min son, träningsnarkomanen, tipsade om kesella light och fun light. Öppna burken och håll på saft upp till kanten. Blanda. Svingott skulle jag vilja påstå. Och i stort sett inga kalorier alls. Jag kör jordgubbssaften!
Bra jobbat med vikten!

Den hemska tvillingen sa...

Anonyma Gina; Han tål och du har bara ett fel i din kommentar...det finns inget sämre med mig ;-)

Anonym sa...

DHT: Nä då, inte så jag menar alls, att du skulle vara sämre på ngt sätt. Ett lite lokalt uttryck som bara är positivt menat. Gillar dig skarpt ;-). Lika med Farfar och Fasching himself inräknat. //Gina