06 mars, 2008Passerade 9.000 på Svenska Spel idag, så nu blir det Bettson för hela slanten i mars, jag har ju en del att ta igen där. $180 dollar för att vara noga. Och när det är klart blir det SNG-grind på PokerStars så det står härliga till.

Jag tränade förövrigt för första gången på gymet idag. Åfysatan vad jobbigt det var. Trots att jag körde med pensionärsinställningar på maskinerna skrek musklerna redan efter ett par minuter. Det var nog på tiden att jag började röra på dom igen! Avslutade passet med att spräcka en lunga på löpbandet, och sen en nyttig lunch.

Ikväll ska jag käka ugnsrostade rotsaker med fetaost och omelettpannkaka. Och om jag bara blir kvitt den där blodsmaken i munnen så kan det nog bli riktigt gott!

4 kommentarer:

Articuno sa...

Jag ska äta samma som du - förutom att det visade att H inte kommer hem till middagen och barnen hatar maten. Så det blev hamburgare med en side dish bestående av ungsrostade grönsaker med fetaost. Ingen omelettpannkaka.

Fasching sa...

Samma med våra kids. Middgsfrid är ett svärord liksom. Men de vet inte vad dom missar! Det var ju asgott!

Catta & Axel sa...

Ungsrostade rotsaker tillhör den riktiga GI-eliten. Här pratar vi om 150 och uppåt, men det kanske krävs efter ett tufft pass på gymet... Själv har jag legat som en strandad valross på Holiday Club i Åre hela dagen med snöstorm utanför fönstret. Till och med isbastun (konstig sammansättning förresten) på -10 garder kändes som en mild skånsk västanfläkt. I morgon blir det ut i backen igen. Axel (Pelle Janssons bror).

PokerGoja sa...

Fint att du är över 9000 på SvS
Passerade $500 på Titan
Keep on rocking