12 mars, 2008

Fasching Poker Tour


Linköping och Växjö igår, Karlskoga idag. Plussade ytterligare några hundra på Svenska Spel och ligger nu på 9.750. Nära nära nu... Vore skönt att komma till 10 k så jag kan börja fokusera på att rätta till bankrullen på Betsson. Väl i mål där blir det en enkel match att grinda upp Starsrullen till 1 k eftersom jag knappast backar på $5 och $10 SNG:er. Tar lite tid bara.

Vad jag inte begriper är varför jag inte lyckas lika bra i cashgamen som i SNG. Ska fråga Indi, han verkar ju ha samma problem. Nu har han iofs problem på typ 5/10 och 10/20 dollarsnivån, jag har problem på 0,15/0,25 borden! Jag är nog den enda spelaren på den nivån som verkligen försöker spela poker (och som dessutom hävdar att jag är riktigt duktig) men ändå backar...

Rejäl sovmorgon imorgon, mötena börjar inte förrän kl 11.00. Med lunch dessutom. Borde resa lite oftare!

3 kommentarer:

Low sa...

Nja du är inte den enda. Finns massor. Jag tex jag är ju en nivå högre och kämpar och kämpar som en galning. Mina största problem dock är med mig själv tyvärr märker jag mer och mer. Det får bli att rätta till a det och vinnalite istället kanske.

7Low

PokerGoja sa...

Jag tror du är en nivå för låg. Vet själv om jag hade lirat på 0,10/0,25 hade jag synar en 3bb höjning med vilka 2 som helst. Tycker nog du ska prova gå pp en nivå, du har ju BR till det

Ulrik Svensson sa...

Dessutom är du inte bara den enda på den nivån som hävdar att du är riktigt bra på poker, du är den enda som hävdar att du är riktigt bra på poker.