09 mars, 2011

Om absolut ingenting

Jag skulle kunna skylla mitt dåliga bloggande på att jag satt fast i en biltvätt igår, men det var inte så länge så det håller faktiskt inte. Men fast satt jag.

Manicken stannade mitt i torkmomentet, och där satt jag och funderade på vad man gör i ett sånt läge. Gå ur bilen var ju inte att tänka på, för jag bara visste att den där jättefläkten skulle dra igång så fort jag stack ut huvudet. Och hur kul hade det varit att alldeles ultrafönad gå in i butiken och meddela att de har lite fel på sin biltvätt? För mig alltså?

Så jag satt kvar och tänkte att det säkert blinkar någon lampa inne i fikarummet när någon fastnat i biltvätten. Och det kanske det gjorde, men i så fall var det ingen som brydde sig om den.

Så jag fick ringa. Först till 118118 och sedan till Statoil i Täby Kyrkby. "Hej, jag sitter fast i din biltvätt härute, skulle du kunna..." osv.

Så de skickade en springare som löste det hela på bara några minuter, så detta kan alltså inte vara något skäl för dåligt bloggande.

Och det faktum att jag ska tillbringa natten mellan söndag och måndag på Yasuragi kan ju inte heller vara någon anledning för obefintliga blogginlägg, jag har ju inte ens åkt dit än. Men jag ville att ni skulle veta det, på söndag kväll sitter jag och äter japansk mat endast iförd badrock och ett par tofflor. Så kan ju ni ägna helgen åt att förtvivlat försöka få den bilden ur huvudet.

Vad jag faktiskt skulle kunna skylla på är att jag igår var upptagen med att vinna Sweden Poker Clubs rankingturnering, för det gjorde jag faktiskt. Jag mötte Valterego heads-up och vann ganska komfortabelt. Skickligt givetvis, men det faktum att han inte var inloggad spelade också en viss roll.

Och ikväll ska jag på ett nytt CardioCore pass på Balance i Solna. Har ni vägarna förbi får ni gärna titta in. Stor underhållning.

Så.

14 kommentarer:

Magds sa...

Hahaha! Jag hade gjort detsamma gällande biltvätten. I bästa fall kanske fläkten hade gått igång men tänk om tvättprogrammet hade börjat om? :D

Den hemska tvillingen sa...

Har dessbättre inte vägarna förbi så jag slipper...
Jag tycker inte att du har ett enda fullgott skäl till dålig bloggfrekvens.

Skärpning va....fast du kan ta ledigt från nästa onsdag och fram till 1 april!

Markattan sa...

Å andra sidan bloggar du ju just om absolut ingenting.
Det borde väl kunna föras upp på pluskontot?

Markattan, alla i familjen är inte som tvillingen, eller hur det nu var....

Charliesprak sa...

Att fastna på StatOil Täby kyrkby gör inget, för de är hiskeligt trevliga. Jag har också suttit där och ringt när tvätten lagt av.
Tänk att inte ha någonting att blogga om - och göra det så himla bra. Jag blir iallafall glad av att läsa om ditt ingenting!

Malde sa...

Jag har också fått ringa in från biltvätten...

Njut på Yasuragi! Det gjorde Maken och jag för ett par år sedan. Vi åt också iklädda endast tofflor och badrock. Nåja, nästan i alla fall ;-)

Må så gott

Plupps krypin sa...

Underhållande inlägg om ingenting! Man kan nästa säga att du satt på torken efter att ha tagit dig vatten över huvudet.....Fy vilken dålig humor jag har!
Ha det gott, Yvonne

Klankis sa...

Nämen?! Att jag missade det! Jag var ju också där igårkväll, hade dejt med min galning till PT.

Anonym sa...

Vad gjorde man innan man hade mobiltelefon? Satt kvar i biltvätten och vågade inte besvära på sedvanligt svenskt manér? Eller kröp generat ut mellan borstarna, dyblöt i hår och kläder...och lät bilen vara kvar?
Astrid i Norr

Anonym sa...

Hahaha! Du hade iallafall tur med vädret!!

Fasching sa...

Magds: Precis. En helrenovering med schamponering, vax och fön!

DHT: Ok, ska bli riktigt skönt att vara lite ledig. Antar att du tycker likaledes.

Markattan: Agree. Allt som kan föras upp på ett pluskonto är bra.

Charliesprak: Tack!! Vi ses i tvätten.

Malde: Det ska jag verkligen göra. Ett dygn i badrock känns helt rätt. Hoppas allt är bra med dig!

Plupp: Någonstans i ditt familjeträd måste det finns någon från Göteborg.

Klankis: Han heter möjligen inte Simon? För det gör min PT och han stämmer väldigt bra in på din beskrivning.

Anonym: Antagligen. Hur kunde någonting fungera innan mobiltelefonerna? Hur gick det till?

Susanne sa...

Jag tycker att du ska komma på core i Bällstabergsskolan klockan 09.00 på lördag morgon istället. Mycket bättre. Än att sitta fast i biltvätten kanske i alla fall :-).

Malde sa...

Det räcker att jag kommer in på Yasuragi för att jag ska känna lugnet komma. Det är så skönt!

Det går i vågor, men det vet du ju.

Klankis sa...

Nej, hon heter Ulrika. Ser snäll ut men det är hon inte.

Monika sa...

Då kanske det går bra för mig att skylla att jag inte har kommenterat din blogg på länge på att även jag ska sitta på Yasuragi i badrock. Visserligen först nästa söndag men det kan behövas tid för förberedelser också. Alltid lika roligt att läsa din blogg dock.
Monika