25 mars, 2011

Godmorgon!


I morse vaknade jag något otippat i den här dubbelsängen på Scandic Continental vid Centralen. Och inte var jag ensam i den heller. Så kom nu inte och säg att jag inte tar det här med att vara gräsänkling på allvar.

Och inte tänker jag berätta mer än så heller, frugan läser ju bloggen och hon kan få hållas på halster ett tag till, så hon kanske tänker sig för nästa gång hon planerar att lämna mig ensam på det här viset.

Gårdagskvällen var alldeles utmärkt bra, med middag på Restaurang AG som höjdpunkt.Restaurangen öppnade för någon månad sedan i en fd silversmedja på Kronobergsgatan, därav namnet. Stockholms i särklass bästa köttrestaurang, och med Sveriges bästa (och dyraste?) hamburgare på menyn. Men den får jag ta nästa gång, för igår åt jag deras hemmahängmörade entrecote från svensk mjölkko. Grymt bra. Och om restaurangen har Stockholms bästa kött, och Sveriges bästa hamburgare så är deras caesarsallad sannolikt Europas bästa, kanske världens. Gå dit och ät.

Jaha, så var det med det. I eftermiddag hämtar jag dottern på Arlanda, och därmed är det slut på friden.

Fridens.

4 kommentarer:

Gökboet sa...

Vilket barbariskt foto! På köttet alltså ;)

Den hemska tvillingen sa...

Nice...man far passa pa med bade det ena och det andra nar chansen gives.
Och for ovrigt ar jag inte saker pa att vi vill ha fler detaljer...med undantag for frugan da....Eller JOOO det vill vi!

Tell us all about it...med dina egna ord.

Sofia sa...

AG har ju funnits i flera år?

Fasching sa...

Sofia: Ny ägare och nytt koncept! Urbra.