31 mars, 2011

Barcelona

So far so good. Det här har jag hunnit med idag.





Kyrka.





Gåslever.





En riktigt stor korv.





Vin.





Skinka.





Tapas.





Lax och philly cream cheese garnerad med ålyngel.





Ost.


12 kommentarer:

Gökboet sa...

Nämenfyfan... säg att det där med ålyngel är FEL? Lova!

Sanna Windh sa...

Ja, ålyngel låter ju som en delikatess...

pappa K sa...

Vilken underbar blogg!!!! Här hänger jag definitivt kvar ett tag.

Johanna sa...

låter som en god semester!!!

Anonym sa...

Och var är den beryktade löken?
/Undrar "Hon i Bryssel"

Anonym sa...

Ta det vackert med ålyngel. Ålen är utrotningshotad för att man äter ynglen. Du riskerar att inte få äta flatrökt ål som är med det godaste som finns.
Ha det bra o krama om hustrun.
Farfar

Fasching sa...

Gökboet o Sanna: Det ÄR en delikatess. En baskisk delikatess som heter Angulas. Ska egentligen stekas i olja och vitlök och ätas med trägaffel.

pappa K: Välkommen!

Johanna: Utan tvekan.

Bryssel: Nu lugnar vi ned oss lite. På lördag är det lökfestival, i Mas Boronat.

Fasching sa...

Farfar: Ok, håller mig till skinkan framöver. Och vin. För grisar och vindruvor finns det gott om!

Livet just nu sa...

Satt och tänkte att Guuud så underbart. Tills jag kom till ynglen. Det får bli en yoghurt till lunch. Uuäärrk så äckligt det såg ut!
Mer grisar och vin tack.

ellen sa...

Maskmackan var ju intressant....

Pretamarelo! sa...

Jag blir allt för ofta hungrig när jag tittar in här. Men fortsätt med det för jag verkar gilla att bli frestad:)

Anonym sa...

Ålyngel....fasiken vad äckligt!