16 mars, 2011

Naprapater, kiropraktorer, massörer! Hör upp!

Det här är ett viktigt meddelande till samtliga ryggexperter jag känner, och det är förvånansvärt många när jag tänker efter.

Idag var jag på gymmet och körde ett crossfit-pass. Eller "cirkelträning" som det hette när jag var en ung man, vilket var ungefär samtidigt som cyklarna hade limpa och rocketstyre. Men naprapater fanns det nog inga, och inga kiropraktorer heller vad jag vet. Fluortanter hade vi däremot, och Anita och Televinken, så det gick inte någon större nöd på oss.

Men låt oss lägga undan 70-talet ett litet tag och fokusera på min rygg som pajade något alldeles förskräckligt på sagda crossfit-pass. Hur det gick till är något mellan mig och instruktören. Och det tjugotal unga, vackra och vältränade kvinnor som också deltog på passet. Men det räcker så tycker jag.

Ok.

Mina symptom: Kramp typ. Så nära ryggskott man kan komma kan jag tänka mig.

Jag har tid för behandling imorgon kl 18:00 fram till 22:00 för då har Louise sagt att jag måste gå och lägga mig eftersom det är vardag. På fredag blir det knepigt för då ska jag laga mat hela kvällen, däremot går hela lördagen bra fast inte före 10:00 (11:00 om ni vill att jag ska duscha först).

Söndag känns lite sent, då har det säkert gått över och det skulle ju kännas lite snopet.

Bra. Vi hörs. Tack på förhand.

11 kommentarer:

Malde sa...

Hoppas verkligen att någon duktig person hörsammar din milda förfrågan.

Må så gott

Plupps krypin sa...

Håller tummarna för att det ska gå över snabbt.
Må så gott som det nu går med värk. Yvonne

Anonym sa...

Frugan? Svägerskan? Malins gudmoder? Samt några till. Måste ju finnas nån som kan förbarma sig...? Eller är det ingen som har tid med dig?

Anonym sa...

@ Kletskiten, det är dags att rycka in :)

Anonym sa...

Kan du betala din fru ett överpris? Hutlöst liksom? Sälja din kropp (som kan vara spännande när den väl är böjbar)? Om inte det går så skulle jag säga stretcha. Rumpmusklerna och framsida lår. Och drick vin. Puss! / Christina

Sofie i San Francisco sa...

Lycka till med allt.

Charlotta 26 sa...

I över 4 timmar nu har denna bloggen fängslat mig med ord som lett till många skratt och minst lika många tårar. Jag är själv i sorg och i kväll så kommer jag somna i förvissning om att jag klarar det här! Kan du så kan jag. Tack för dina ord som blev min räddning ur sorgens grepp denna kväll. Må solen alltid skina på dig och din fina familj!

Kristina sa...

Ok, då är vi typ jämnåriga.
Voltaren gör susen. 3 om dan.

Anonym sa...

Bugges Kiropraktik
Radarvägen 27
183 61 Täby, Sverige
08-732 42 32

Rekommenderas, om du litar på anonyma tips.

Fasching sa...

Tack för omtanke och tips! Ju fler som tycker synd om mig desto bättre för ryggen, för där sitter egot. Igår försökte jag självmedicinera med Grappa, men den hann ta slut innan den gav effekt. Men idag kommer kiropraktor-Nina på middag, intet ont anandes. Så jag ser det här som löst redan nu.

Christina: Så många Escudos finns inte.

Sofie i San Fransisco: Tack, och nu fick jag en ny blogg att följa.

Charlotta 26: Sorg är ett jävla skit, men den går att hantera. Det är ingenting man tror på i början, men med rätt stöd och lite tid så inser man det till slut, precis som du har gjort. Och att min blogg har hjälpt till gör mig mycket glad i allt elände. Stor kram till dig.

Den hemska tvillingen sa...

Ere bra eller ere bra? Ja har i Thailand alltsa! Jisses vad vi njuter! Hoppas att ryggen rattat till sig.