22 juni, 2009

Kokböcker och pannkakssmet

Inspirerad av Manihank, som förövrigt verkar ha rätt mycket tid över, så fotade även jag pannkakssidan i min kokbok.

Det här är sidan för fisksoppa.



Här kommer sidan för oxrullader.



Och det här är pannkakssidan.

10 kommentarer:

Hank sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hank sa...

Broder!
Fråga: Varför måste man slå upp receptet till pannkaka. Borde man inte lära sig det efter ett tag? Och varför skvätta ut såsen över kokboken, gång efter gång?

Ulrik sa...

Kom igen. Hur j-a svårt är det att lära sig receptet på pannkakor?
Det är ju inte som att lära sig telefonkatalogen utantill?

Anonym sa...

hahaa, ja man ser ju vad ni äter...haa....

Fasching sa...

Manihank: Min teori är att vi har för skarpa hjärnor. Bara avancerade fakta fastnar liksom. Fast det motsägs av två saker:

1. Det faktum att vi skvätter smeten över kokboken, gång på gång.

2. Att du kallar pannkakssmet för sås.

Ulrik: Se ovan.

Anonym: Japp. Och så ser vi ut som vi gör också, Manihank och jag.

Hank sa...

Helvete, smet heter det ju. Jag kände att inte sås var riktigt rätt. Men mer än så blev det inte. Det förklarar varför jag spiller sås, jag menar smet, över kokboken. Men det förklarar inte varför du gör det.

Ulrik sa...

Snälla Manihank, jag vill inte läsa mer om hur du spiller din sås i kokboken. Detta är en barntillåten blogg - trodde jag.

Hank sa...

Haha. Jag tänkte inte ens den tanken. Men nu när jag tänker den blev det väldigt roligt. Fel, men roligt :o)

Knaada sa...

Ja, jag är en enkel människa och det där var alldeles lagom för ett fniss till morgonkaffet, tack så mycket!

Nu måste jag kolla vilken sida som är värst, chokladbollar eller pannkakor?

Återkommer.

Knaada sa...

Chokladbollar är utan tvekan den mest smetiga sidan.