24 februari, 2009

Nyhetsskugga

Idag fick jag besked från Bolagsverket att min soon-to-be-very-famous-firma nu är registrerad. Glad i hågen satte jag mig ned för att invänta TV och tidningarnas reaktioner på detta. Men inget hände! Ingen Dagens Industri som ville höra om min affärsplan, inga telefonsamtal från TT med frågor kring MW Projektkonsults prognoser för 2009. Och då har jag till och med lite känningar på E24!

Det visade sig snart att det hänt större grejer. Daniel och Victoria valde just denna dag för att meddela sin förlovning och TV och tidningar går apskit just nu. Extra Rapport, presskonferenser i Rosenbad och nyinsatta program hela kvällen.

Så där rök mina 15 minutes of fame innan jag ens haft dom.

(Jo tack, jag vet, MW Projektkonsult är nog det mest lama namn ett företag någonsin haft.)

6 kommentarer:

trosa sa...

Har du spikat namnet? Du skulle valt något med hans majestät i. Det hade klingat bra i dessa dagar.

Articuno sa...

Hur bekväm kände sig Daniel när han satt i teve och sa "och vår kärlek har växt sig starkare..."?

Har inte du någon som du kan fråga om det?

Fasching sa...

Trosa: Ja namnet är spikat. Jag tryckte på sändknappen till Bolagsverket 5 minuter innan Christina la följande kommentar på bloggen. Jag citerar: "inget med konsult eller namn med förkortningar!". Men jag kanske vänjer mig. Or not.

Articuno: Jovisst har jag någon att fråga! Ulrik! Han känner ju "Madde @ hovet" och hon om någon måste ju veta.

Anonym sa...

MOAHAHAHA! Hämnden är ljuv!

Ulrik sa...

Jag funderar på att regga mwprojektkonsult.se och lägga upp bilder på alkisar som spyr. Eller vad de nu gjorde på den famösa bilden. Siten verkar ledig...

Fasching sa...

Mmm, ska ta tag i det där när jag fått lite krafter. Vitaminerna hjälpte inte så jag försöker mig på en rejäl krogrunda ikväll istället. Så får vi se.