03 april, 2008

I suck!


Jag har inte spelat överdrivet mycket senaste tiden. Men dåligt, det har jag spelat. De flesta händer är så usla så jag vägrar att redovisa dom, men vid ett par tillfällen var det nästan utomkroppsliga upplevelser. Som om man satt bredvid och såg dåren trycka på syn-knappen samtidigt som man tänkte "va fan gör han?".

Fast jag har varvat uselt spel med ok spel så jag har inte backat. Jag har dubblat på ena bordet samtidigt som jag donkat bort ett inköp på ett annat. Men nu är det slut med det. ABC-poker från och med nu, har jag otur kanske jag backar, kan jag undvika otur plussar jag rejält. Det är åtminstone planen.

Sen har jag grindat SNG:er. 12 bord i taget! Plus minus noll även där, kanske ska dra ned det till 8 bord...

I övrigt rullar livet på och det mesta är sig likt. Barnen är bortskämda snorungar och frugan antingen jobbar, äter eller sover. Det är bara jag som är social, ansvarstagande och, ja, komplett. Utom möjligen i poker.

2 kommentarer:

Christina sa...

Haha! Inte fattar jag ett skit av det du skriver i dina inlägg ibland men det sista gick in :)

"I övrigt rullar livet på och det mesta är sig likt. Barnen är bortskämda snorungar och frugan antingen jobbar, äter eller sover. Det är bara jag som är social, ansvarstagande och, ja, komplett. Utom möjligen i poker."

Fasching sa...

Japp! Allt är som vanligt som du ser!